Ko tu pašlaik dari?

After finishing 450+ Campaign games in the past years of streaming… Still havent played Minecraft, and idk if I ever will :'D

2 Likes

Es esmu skatījies Minecraft Vtuber strīmus - tie man ir patikuši, uzslēdzot fonā. Noteikti redzu tā burvību - un kompānijā to ir jautrāk spēlēt. Man laikam neaizgāja, jo nesapratu, kas jādara jo iesprūdu un viss :sweat_smile: Papildus tam - kaut kad lasīju par to, ka kāda no valsts pārvaldēm izmantoja MineCraft kādā konkursā, kur jaunieši varēja nosūtīt idejas. Labs veids kā integrēt izdomu, jautrību un arī varbūt iegūt tiešām reālas idejas.

I mean, Minecraft’s aight, it just gets the actual progression line done way too fast. You spend all of 2 minutes at most with wood, then move on to stone and iron within two hours if you’ve got decent luck. Then comes diamond, and once again, 2 hours at most if you’re lucky.

It’s a creative game at its heart, not really a story and survival one. Vintage story blows it out of the water in that regard.

2 Likes

Thats only a problem if you’re good at not dying and loosing eveything- either cause, lava, explosions or items despawning. I very much am not, and it usualy takes me like a month to get a full diamond set, and even longer to actual get all the good enchantments and that shit. Netherite is very much a pipe dream

2 Likes

Pie tam vēl Zasulauka romantika

1 Like

Skola nav?

image
Neiegāja. Kopā esmu spēlējis maybe kādas padsmit stundas.
Es tikai nevaru saprast, vai man tā spēle ir vai nav?

Es redzu “Start your free trial”, un man tas nepatīk.

Nop esmu ārā no skolas jau kkadus gadus, ja neizdosies nopelnīt naudu online šogad nāksies iet uz koledžu septembrī :sob::sob::sob:

1 Like

Augstākā izglītība nekad par skādi nenāk

Vnk man ir cilvēkfobija, social anxiety, ļoti negribas socializēties :sob: bet ar mani vienmer kāds grib runāt :sob: man kkads autisms vai autisma spektrs ari ir, vnk nav diagnozets vel. Un man ļoti grūti ir ar režīmu, adhd arī utt nav jau tā ka negribu mācīties

5 Likes

koledžas tagad ir arī attālināti, online. vēl ir arī tālmācība, ka vari savā režīmā mācīties. tā kā pat no mājas nav jāiet ārā :ok_hand:
ko tu gribētu mācīties?

2 Likes

Šodienas sērijā:
“Ja tas strādā, tas nav dumji”

5 Likes

11 posts were split to a new topic: Etsy veikals un AI mākslas pārdošana

No vienas puses forši, no otras tā pat jāiet ārā. Tālmācība nav zelta lode. Ja ļausies negribai un nesaskarsies ar cilvēkiem, ieslīgsi vēl lielākā mežonībā. Es to saku kā sīcis kas rotēja iekšā un ārā no mājmācības un kļuva īpaši mežonīgs. xD No vienas puses bija baigi labi, daudz laika kapāt spēles, bet pēc tam tu saproti, ka tev tā pat būs jāiet ārā no mājas un jāsadarbojas ar citiem humanoīdiem.

2 Likes

poor xbox 360 :frowning:

1 Like

Standby ķēdei bija barošana atteikusies. Make it or break it situācija.

1 Like

A kas tas baltais karājas arpusē?

I have seen lots of pps play or and enjoying it on streams and off, but doubt Im ever gonna go for it, only if its a punishment thing or something :'D

The amount of things ya can do in that game is insane + the mods add even more, so I’m glad that its a game for all ages : )

2 Likes

DC-DC pārveidotājs.

Working as always :ice_hockey::video_camera:

8 Likes