Ko tu pašlaik dari?

Spēlēt casteri viņā ir ļoti patīkami.

1 Like

laughs in double handguns

1 Like

On a rail

4 Likes

Looks like Netflix and chill is in the program :smiley:

3 Likes

vilcienā netflix and chill…nē nu viss jau jāpamēģina

4 Likes

Jesus Christ tā ir tikai reklāma, man pat nav Netflix konts :sweat_smile:

1 Like

Sure you don’t :laughing:

But in general, you travelers… And then me who just enjoys my 4 walls and anim/games and manhwa, and a bit of exercise :smile:

2 Likes

Torrents all the way my friend.

2 Likes

laughs in not watching a movie in 4 years The AF cinema gathering doesn’t count :laughing: But guess my Mental Health Anime Sunday streams do count as torrented Anime. So guess im on the same boat, cuz the legal sites doesn’t allow me to stream them, black screen and stuff… Since they making it difficult, then I have no desire to use it.

1 Like

It took me 10 years… But I finally found a way to make my manhwa not be “up to date too fast”… Find a site that has comment system, and after reading the manhwa check out the community, like Asurascans or smth.
Usually 20 chapters take me like 1h… But with comment section it’s amusing and take like 3h xD

2 Likes

Woke up, started my stream, and realized that this game has LOTS of filler content :'D Now I need to decide… will I explore EVERY stone and bush… or just go on the roads,

2 Likes

Explore.

1 Like

What are you, some sort of a merchant or something? Go out into the wilds and EXPLORE!

Happy…

Awoke and Disorganized as always :'D

3 Likes

Pamodos 2h atpakaļ pēc 15h eep streak :melting_face:dzeru tēju, skatos fortnite strīmu un laikam došos būvēt in minecraft

1 Like

droši vari iemest kādu būvi foruma minecraf topikā.

1 Like

Es pirms pāris mēnešiem centos paspēlēt Minecraft pirmo reizi. Nebija jautri klīst pa mežu - diemžēl apnika ātri.

1 Like

Nez, es un minecrafts bija mīlas stāsts no pirmā acu uzmetiena. Sāku spēlēt kad zirgi bija jaunums, kas sanāk…tālais 2013 gads, un ar pārtraukumiem esmu spēlējis vēl līdz šodienai, gan viens gan ar draugiem, moddotais, vannila un pixelmoni( tas pats modotais, bet daļēji to uztveru kā pilnīgi atsevišķu zvēru). Esmu spēlējis roleplay serveros, kur elytra un over the top fermas ir bannotas, esmu spēlējis serveros kur over the top fermas bija lielais komūnas projekts,pandēmijas laikā universitātei pat bij hermitcraft stila serveris ar veikaliem un ekonomniju
Manā izpratnē tā visa burvība ir tajā, ka tu pats lielā mērā vari radīt savu pieredzi. Manā gadījumā tā pieredze ir raktuves, būvēšana, lokašaušana un dziļš riebums pret End dimensiju

2 Likes