Ghostrunner - fantastiska spēle!
man būs attalināti, bet reizi mēnesī tomēr nedēļa ir klātiene
This Morning has started in the dumpsters for Catto… overslept… internet issues… and other weirdnesses… BUt hey… Finally gonna switch it up and try full on Magic as @FlowerChild suggested :'D
I had enough of invisible walls appearing on random enemies and not hitting them with BULLETS !!!
Ideāla arhitektūra basketbola minispēlei
Yeah… I aint even gonna try to do that for the next week :'D
Arī tikko iemetu aci. 150tūkst. rindā.
Man nedeg
Biju atvērusi lapu pirms 12iem un rindā bija ap 7t, bet strauji samazinājas. Uz 12iem jau bija ap ~2t un es tiku ap pus vieniem, sanāca aizpildīt i sev, i mammai. Man vsp tik skaista summa sanāca, varēju iet gulēt un ļoti saldi sapņot
Man patīk šitie visi megalītiskie koki. Īpaši ja viņos var uzrāpties
Tā staprcitu nav jaunā spēle Avowed?
it is, a mix between Skyrim and Greedfall, so far a 6/10 from me, not great, but not bad as well.
Well todays Mental Health Anime Sundays stream will start with Chillin’ in My 30s after Getting Fired from the Demon King’s Army , today is a Sub day, and this is one of the anime that doubt gonna be dubbed
Well… in the end it was a 5/10 from me, alot of cringe and some annoyances, its trying to be wholesome with some comedy, but… mostly fails at both :'D
So time for ‘’ Tokyo Revengers: Tenjiku Arc ‘’
deklerāciju iesniedzu bez rindas, un samaksāju sasodīto parādu. mosk mans 150eiro pie kāda no jums laimīgajiem aizies XD
Opā, kā tā, valsts iestādē un parāds? Tas no tās haltūras or w/e?
nop, vienīgie ienākumi bija darbs. Es pieļauju, ka tāpēc ka tajā periodā kad vecā kolēģe bija aizgājusi un jaunā nebija atnākusi, man bija algas piemaksa, un varbūt tur sistēmā nebija iereģistrēts
haltūras man maksā tikai ar barošanu
Paskaties kas tev darba līgumā ir rakstīts. Ja summa ko saņēmi nesakrīt ar līgumā norādīto, tā visdrīzāk ir darba devēja problēma nevis tavējā. Gan jau pirmdien tev jāsāk drukāt ziņa grāmatvežiem, lai kompensē nesamaksātos nodokļus. Vai vismaz jāprasa, kas pa lietām, kāpēc parāds?