Cinies par savām tiesibām !
sounds like a pain tho, es labāk samaksāju valstij un miers
Tur tā lieta ka līgumā ir rakstīts viens, tad visiem pacēla algas saistībā ar minimālo, tad tā piemaksa kad strādāju viens, tad visas piemaksas par aizvietošanu, inventerizācijas veikšanu, gada beigu prēmijas, utt
I mean, pērn vienai kolēģei vsp bija parāds tuvu tūkstotim. man pašam bij 200 eiro pārmaksa
Kad tev paceļ algu, tu tak paraksti līguma papildinājumu ar daba devēju.
Ja negribi čakarēties un tikt skaidrībā, vienkārši aizmet ziņu grāmatvežiem un paprasi kādēļ tev bija parāds, jo darbs bija vienīgā tava ienākumu guvuma vieta. Ar tām algu izmaksām visu laiku gadās kļūdas.
Nu kaut kas tāds bij jā
Bet manuprāt tas joks ir tajā ka es saku strādāt 2023 gadā aprīlī, respektīvi viņi salīdzina 2024 gada pilnos ienākumus ar 2023. gada ne pilnajiem ienākumiem, taka likme neatbildēju realitātei
Nopietni, tu drīzāk izmet vējā 150€, kuri, visticamāk, ir grāmatvedības kļūda?
Tas ir FUBAR, it īpaši valsts iestādē! Tikai nesaki, ka viņa samaksāja to 1k?
Dunno. Tik sīki par šito neinteresējos.
Un grāmatvedības kļūda šajā gadījumā ir tas ka to naudu ieskaitīja man nevis tā nauda aizgāja nodokļos uzreiz
Man šis ļoti atgādina tavu situāciju ar telefonu.
Kādā ziņā
Pag, tu tak nezini kādu situācija tur bija. Tā kolēģe varbūt kaut ko piehaltūrēja vai izzīrēja.
Varbūt, varbūt nē, bet jebkurā gadījumā 1k ir psc.
O, man EDS rāda 648€ pārmaksu. Nice.
Man ar parmaksa divas reizes mazāka salīdzinot ar tevi. Sajūta patīkama. Kaut zinu bagatāks nekļūšu.
Pa… ja nemaldos šis gads ir pēdējais kad eksistēs nodokļu atgriešana, right ?
Tas neskan diži reālistiski. Nākošgad, ja pārmaksāsi nodokļus, būsi pats vainīgs?
Mužīgs parāds…
Jā, šis nekādīgi neietu krastā Saprotu, ka ar “Rail Baltica” viņiem tur ir dir*ā, bet nodokļu maksātāju beidzamos santīmus piesavināties? Nu prāta darbs noteikti nebūtu. Neesmu dzirdējis par ko šādu.
Skataties no citas puses, ja tagad ir parāds, tad var uzskatīt, ka ir dabūts bezprocentu aizdevums no valsts. Ja ir otrādi, tad valsts attīstībai ir dots bezprocentu aizdevums gada garumā. Win-win.
Man pārmaksa 1150 eur.
Galvenais tik nepiemirst atmaksāt. :D Procentu nav, bet soda nauda gan var parādīties.
Čivoooo? Galīgi nojūgušies. Tādā gadījumā nevis nocirst kā ar galiem, bet to visu padarīt vieglāk un visu atvieglot. Citās valstīs (Nīderlandē un Jaunzēlandē) šos bija ļoti viegli un elementāri izdarīt 10 sek laikā.