Oi šuš, nedod viņiem idejas, kad te cenšas kaut ko “atvieglot” sanāk vēl lielāks murgs nekā bija.
Pēc idejas varētu uzreiz maksāšanas brīdī nepiemērot nodokli attaisnotajiem izdevumiem. Tur gan sāktos jauna šmuce ap robežgadījumiem, jo tādi gan jau ir.
Well… guess I finished Avowed, for me it was a 6/10 , sadly not that great, but not bad, if ya wanna a small timesink, go aheads for this one.
The map is quite big, and if ya explore most everything, its gonna take ya around 60-70h.
Kā nu uz to skatās. Pa savam pozitīvi, jo tur karājas kāds cits nevis spēlētājs.
Pieķēru vectēvu sēžam 3jos naktī pie kompja, tāpēc tagad mēģinu caur rūteri uzbāzt vecāku kontroli, lai viņš iet normālā laikā gulēt
Ko tu macīsi vecam sunim jaunus trikus .
Solitaire spēlēja?
Kad Solitaire ir vajadzīgs online. Kādu online spēli.
Viņš neko pat nespēlē, viņš skatījās youtube shorts kā kaut kādi indieši motoru kurbulē.
Es jau neko neteiktu ka viņš sēž, ja viņš nebūtu tā gandrīz nepieceļoties sēdējis no 4 pēcpusdienā Man’s living the dream
es nesen komentāros redzēju ierakstu no datoru tehniķa kurš tēva kompī atklāja, ka tas nav bijis izslēgts 8 gadus un ir izspēlētas 109k solataire spēles.
Nu jau otro dienu zobus tīru ar elektrisko… Kā diena pret nakti
Un tu neļauj… aiaiai, kas tu par mazmeitu, kauns.
Bet ja nopietni, vnk jāuzliek kkādu softu, kas reizi stundā izmet paziņojumu uz datora, ka vajag piecelties un pastaipīties, pakustēties, un uz kādu brīdi novērst acis no ekrāna.
Sounds exactly like my father. Viņam ir grandmaster līmenis Solitaire
Man viens čoms uzdāvināja uz dzimeni elektrisko zobu birsti… Diemžēl, kad pamēģināju, sapratu, ka nebūs. Tiklīdz es sajūtu to vibrāciju rokā, iestājas ļoti spēcīgs fizisks riebums pret to vibrāciju (nav pirmā reize, vispār pārmērīga negatīva reakcija pret jebkādām vibrācijām - autism be like), un kad pielieku to vibrējošo pie zobiem, 1 sekunde un man paliek tik pretīgi, ka es vnk nevaru turpināt.
Man gan patīk, pat uz maksimālo ātrumu, zobi jūtas baigi feini
Kopā ar kāpšanu uz savu astoto stāstu un probiotiķiem zarnu savešanai kārtībā pašsajūta ir visai laba
Just got home, resuming Kingdom Come Deliverance 2 and possibly soon finishing it :'D
But @moderators man jautājums.
Vai es varu uztaisīt topiku pa vienu Restorānu/Pub weirdness, kas atvērsies rīt + es pats tur a piestrādāšu. Wnk liekas ka interesanta vieta + rīt atvēršanas dienā ir 10% discount :'D
Gribēju vismaz uztaisīt mazu topiku, ja kādam interesēs.
es domāju kāpēc gan nē, bet jāskatās ko @Menestrels teiks
Droši! Man nekas nav pret vietējām vietām. Labākā kategorija tam būtu Vietas un Pasākumi Principā man pat nekas nav pret reklāmu, kamēr vien netiek reklamēts kas apšaubāms un kamēr netiek spamots. Vecu reklāmas tēmu celšana bez vērā ņemama atjauninājuma ar būtu uzskatāma par spamu. :D
Oki, sounds like a plan, need to advertise shady sites, and totally illegal stuff
Bet paldies kā vienmēr, labāk uzjautāt pirms kko dari :'D