Etsy veikals un AI mākslas pārdošana

How do you imagine doing that? Strīmosi?

1 Like

Nuu man ir etsy veikals, es tikai nez kā piesaistīt vairāk pircējus, taisīt labākus dizainus vai promo? :/ vel gribu tiktok shop bet vins vel nav lv. Resell stuff. Affiliate marketing. Comissions. Opensea.io tur var treidot art, game assets uc par crypto valūtām. Vēl mācos. Streamot vel bail, bet nav vel 1k foloweru tiktokā anyway

Varat izteikt vertejumu par manu veikalu, tas palīdzētu :pray:
Ediyapurrshoppy.etsy.com

3 Likes

Tūlīt visi twitter mākslinieki man noraus ķobi :joy:
Man liekas tagad etsy grūti izdzīvot ar AI, jo baigā pārprodukcija. Redzu, ka tev ir daudzi ģenerēti kaķi, varbūt mēģini viņus uzražot tā, lai mazāk redzas tas AI 3D izskats jo daudziem tas tagad skaitās tāds kā sliktais tonis. Nezinu kuru modeli tu lieto, es diezgan labi varēju izspiest no binga DALL-E, lai izskatās mazāk AI vari piemēram, pielikt klāt pie prompta “anime, watercolor, pastel”, karoč jāmēģina pataisīt tas zīmējums mazāk pixar un vairāk ghibli. Jācenšas uzražot kaut kas, kas vairāk atšķiras no pārējā esty piedāvājuma. Varbūt vairāk tādu stilu kā tajā krāsojamajā grāmatiņā?
Kā piemēru nedaudz pārģenerēju sivēnu uz hūdija bik savādāk, mazāk izsit AI, ja nav pierasts uz viņu daudz skatīties.

Vēl jau nelaime ir tāda ka cute stuff vispār ir baigi daudz, iespējams, ka cilvēki tajā jūrā skrullējot nemaz līdz tavējiem netiek. Varbūt jāmēģina ieķert kādā specifiskā nišā?

5 Likes

yaas gurrl, pilnīgi piekrītu un tavs siventiņš very cute sanāca ;3

1 Like

Jā, AI piešprice ir izteikti jūtama, un cilvēki nelabprāt izvēles ko tādu pirkt
Bet tajā pašā laikā ir nesmuki slēpt informāciju, ka izmantots AI, Kod kurā pirkstā gribi, visi sāp šajā gadījumā

Papildus ieteiktu izvairīties no pixelart/voxel dizainiem jo AI viņus diži labi neuztver, un sanāk baigi wonky lietas, kas tik precīzā stilā baigi duras acīs( kā arī tu negribi microsoft juristus sev uz astes)

4 Likes

Bet vai tie zīmējumi tavā Etsy veikalā ir tavi?
Never mind… Welp, AI says it all.

1 Like

Man kaut kā liekas pixelart būtu visvieglāk izlabot robota kļūdas caur photoshop, pat nevajag planšeti, tikai kantaino otu/dzēšgumiju pareizā resnumā.
Bet taisnība ka labāk neizaicināt microsoft, viņiem pof kamēr tu maziņš, bet ja paveicās un kāds dizains stipri aiziet, var uzrauties.
Kaut gan piemēram redbubble ir viens vienīgs plaģiātisms un neviens ausi neceļ

Nu jām plds, man neliekas ka pilnīgi viss tur gives ai, bet es centos uztaisīt arī drawn style, piem strawberry kaķis, lai nu kā mēģināšu improvot yep. Nez vai ir jēga pašai zīmēt? :/ vienu pašzīmētu ar kapibaru es pārdevu bet pircējam bija specifiska vēlme pēc tāda so idk

Es zinu par ai style un like drawn style jeb ghibli etc bet nu man vnk nenorm iepatikās tas ai sivēns XD šitais arī cute btw

Tas strawberry kaķis vispār man patīk, tur labi uzķēries tas veco apsveikuma kartiņu stils.
Vispār ir arī gadsimta krāpšanās variants ja tu ģenerē ar AI un pēc tam trace pāri izlabojot kļūdas.
Domāju ka ir jēga zīmēt pašai, jo taisni ir kaut kas atšķirīgāks no masām, vienkārši vajag vienu tēmu no kuras var uztaisīt kaut kādu komplektu ar lietām.
Kapibara patiesībā nav slikta ideja, visiem viņas patīk un ir mazāk piedāvājuma nekā ar kaķiem. Ja kombinējam zemeņu kaķi un kapibaru, var, piemēram setu ar sulas glāzēm ar kapibarām dažādu augļu kostīmus, teiksim persiku, apelsīnu un kivi kapibara?
Mana ideja bija herbārija krūzītes ar ārstniecības augiem, tās arī ar AI ir grūti izspiest, jo viņam ir problēmas uz augiem, bet man pagaidām nav sanācis piespiesties uzzīmēt.

2 Likes

plds par tipiem!! ar fruit capibarām es jau eksperimentēju, man tur 1 capi ir ar citronu uz galvas, mayb japartaisa. lai nu kā tev labas idejas, iesaku pašai sataisit viņas c: ārstniecības augus mayb var smuki izspiest midjourney, bet tur jamaksā bet tur ļoti smuki sanāk

1 Like

@Ediya_Purr Tev Etsy ir jāatrod ļoti šaura niša ar salīdzinoši mazu konkurenci, bet ar cilvēku interesi, ja tu vēlies jūtamu naturālo cilvēku plūsmu no Etsy. Savādāk gan jāpērk reklāma vai pašai no āras jāpiesaista klienti.

Es gan pieņemu, ka tu esi visai specifiskā nišā. Ja kādam kaut kas aiziet, tu to vari ļoti ātri nokopēt. Pat jaunas un šauras nišas var ļoti ātri piepildīties.

Nez cik liela jēga raizēties par to, ka tā ir acīmredzama AI māksla. Pat, ja katrs darbs individuāli izskatās labi, veikals kopumā tā pat būs acīmredzams AI, jo nebūs viendabīguma stilā. Protams, klasisko Etsy back story nesarakstīsi, kā tu esi amatnieks kas veltījis visu savu dzīvi šim darbam.

umm nu es ar tam nišām vel baigi nez, bet nu piem es pameklēju strawberry cat un tur nav liela konkurence un citur arī vnk jāuztaisa labs dizains un tad viņu ieliks top searchā. anyway nez kpc ir acimredzams ai :/ jo patiesībā kad es zīmēju pati man arī katrs zīmējums bija savādākā stilā ufff

Es domāju es salikšu vēlāk arī pašzīmētus, un man vnk būs mix

Cilvēkus piesaists unikālas lietas, tanī paša laikā viņiem uzrunājośas. Tavs uzdevums ir balansu atrast all be :+1:.

https://www.etsy.com/listing/1564803422/unisex-cotton-tee-cute-capybara-with?click_key=34c61c05b17afbbcd2fddd68a0e565d6cfafd6f6%3A1564803422&click_sum=bf9e6e4c&ref=shop_home_active_5
reku šitas bija mans zīmetais, bet nu nav very pro good looking :/ anyway fujaks kas šito nopirka tieši tādu requestoja

reku daži jauni
https://www.etsy.com/listing/1560826989/mermaidcow-sticker-i-believe-in?click_key=3535b6bf3f6d427727ba25b8a583c93b24a6906c%3A1560826989&click_sum=03fc8975&ref=shop_home_active_4
https://www.etsy.com/listing/1867509598/im-so-eggsy-unisex-sweatshirt-cute-cat?click_key=2d443400181d1c1be9ced0a9685e51d0527731ff%3A1867509598&click_sum=7e21661f&ref=shop_home_active_1

1 Like

Atceros ka agrāk tos sauca par klientiem :D

6 Likes

nu vnk es viņu pazīstu tbh :sweat_smile:

1 Like

Nav jav arī jābūt :joy: Ļoti piemērots stils priekš dažādiem printiem, sazīmē tik viņu dažādās pozās. Tu viņu uzzīmēji uz papīra un skenēji iekšā, vai ne? Ja tev viņš uzreiz būtu kā digitālais zīmējums, būtu arī tas tipa “pro” skats.

Plds. :pray: Man diemžēl saplīsa tablets tpc vnk nofočēju un paeditoju appā. Mēģināšu uzlabot

kā jums liekas, kurš no cloud kaķiem ir labāks dizains??