oi bet sulīga anime <3 katru kadru ar gardu muti skatījos
Beidzot noskatījos līdz galam trešo sezonu, sākumu reāli izvilka Inoske :D un uz beigām cīņas animācija, lai gan man parasti cīņu ainas ir meh šoreiz man patika :D
Neslikti, neslikti.
Oh wow, pēdējā sērija norāva Oshi no Ko gājienu ar visiem pavērsieniem, visu
He has a point, and editing in there, but why is he so unlikeable to me?
Noskatījos ceturto sezonu, animācija kā parasti ir laba, bet ugh… pēdējā epizodē viņš mūžību lidoja gaisā un tad vēl bija sajūta ka skatījos recap epizodi -_-)/
Jā… gan jau budžets beidzās.
Būs pagājuši pāris gadi, kopš noskatījos S1, tāpēc beidzot sajutu briedumu, lai turpinātu šo ceļojumu tālāk.
MUGEN TRAIN-neesmu lielākais anime filmu fans un to tām principā vienmēr izvairos, jo labāk patīk uzsūkt saturu epizodiskā veidā, bet tā kā šī bija ‘‘essential’’ satura sastāvdaļa, tad sapratu, ka šoreiz principi būs jāstumnj malā un noskatījos.
Īstenībā bija diezgan stilīgi un ņemot vērā arkas specifisko sižetu, varbūt pasniegt to vienā lielā filmā nevis skaldīt sērijās tiešām bija labāka doma.
Viskrutākā daļa noteikti likās tā vieta, kur viņiem bija sevi jānogalina sapnī, lai pamostos realitātē. Un tāds kārtīgs zosādas moments noteikti bija tad, kad Tanjiro kliedza virsū tam Akaza čalītim, kad tas bēga prom pēc cīņas.
Lai mazliet atsvaidzinātu atmiņu, noklausījos padziļinātu S1 Recap podkāstu un sapratu, ka tā bija daudz krutāka, nekā bija palikusi manās atmiņās. Nu tās beigas ar zirnekļiem joprojām likās drusku meh, bet viss pārējais bija topčikā.
S2-nu nezz… tās 11 sērijas man sanāca izstiept gandrīz 2 mēnešu garumā :D Tas viss prostitūtu koncepts likās max dīvains priekš tāda tipa animes un kaut kā man galīgi neaizgāja. Bija rēcīgi, kad Zenitsu ārdījās uz šamisena, un Inosuke’s iekšējais monologs vietām arī lika pasmaidīt, bet citādi… Kaut kā liekas, ka pēc tik labas S1 un tās filmas šis ir tāds kārtīhgs kāpiens uz leju. S2 noteikti retrospektā pacēla S1 vērtējumu vēl augstāk.
Skatos, ka S3 arī ir noslēgusies, bet pagaidām it kā nav baigās vēlmes ķerties klāt. Balstoties uz visu augstāk rakstīto un (lūdzu) iztiekot bez spoileriem- vai kāds iesaka lekt uzreiz S3 vai arī atkal labāk pagaidīt pāris gadus, lai sagaidītu jaunu personīgā haipa vilni un tad ķerties tai klāt?
domāju pagaidi hype vilni
Pēc filmas iznāca nākošā sezona un tā pati filma sanāca saskaldīta sērijās kā sezonas pirmā puse, cik atceros.
Pieņemu ka ar nākošo sezonu (Hashira Training) notiks līdzīgi
plus puse šīs sezonas bija basically final fight, ja jūties slapjš uz što čiksu, tad gan jau būs jāskatās.
bez tā ievērojamu kustību stāstā nevar novērot, tur nokāva trīs ciparotos dēmonus kuri patiesībā īsti nevienam nerūp, un Tanjiro parāva neviltotu main character bullshit
Tiem kas nezin ir pilnībā iznākusi jauna Demon Slayer sezona - Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc. Riktīga laba, viss kā ierasta, taču stāsts beidzas riktīgi balansējot uz aizas malas, jo tas mazliet iesāk nākošo stāsta arku. :D Praktiski garantēti gribēsies turpinājumu tagad un uzreiz, taču tā vēl nav.
Turpinājumu noteikti ātrāk par nākošo gadu var negaidīt. Tas ekranizēs beigu arku Infinity Castle trīs filmu garumā. Filmas formāts rada cerību, ka izpildījuma līmenis būs auksts. Es noteikti gaidīšu filmas.
Ohhhh… labi ka atgādināji, jo noskatījos trešo sezonu un man patika, pagaidām no visām sezonām visvairāk. Pēdējā epizode ir vislabākā >:3
Es domāju, ka šīs beidzamās sezonas epizode ar ies pie sirds.
Bet, mana mīļākā epizode ir noteikti Season 2 Ep 10, kur ir Tengen vs Gyutaro.
Izskatās cerīgi par cik pēdējais cēliens ir divās filmās. Nebūs uz kino ejot ka pilnmetrāžas vietā ir sezonas preview.
Labs veids, kā šamējie varēs nopelnīt vēl vairāk naudas ar Bet, zinot kāds bija “Mugen Train”, tad ticu, ka šeit arī budžets nav mazs.