Kā pelnīt naudu spēlējot spēles - Lionbridge game studios

Es kādus dažus gadus atpakaļ biju mazliet uzvārījis naudu piedaloties dažos video spēļu masu testos. Pa lielam tas strādā tā, ka tev ir jāreģistrējas, jāpiesakās testam, jālejupielādē Steam spēle un noteiktajā laikā, datumā jāpaspēlē tā kopā ar vēl baru tautas.

Manā veiksmīgākajā testā es uzvārīju kādus 40 USD, 40 minūtēs - spēlējot Little Big Planet PC portu. Tur sanāc tā, ka testam bija atvēlēts visai daudz laika, bet es to ļoti ātri pabeidzu. Citreiz arī bija tā, ka vispār nekas diži beigās nav jādara, jo pašā testa sākumā nokaras spēles serveri un neviens netiek spēlē. Kas ir labs variants, jo nekas nav jādara un tas nozīmē, ka drīz tiks rīkots nākošais stresa tests kurā var piedalīties. ;D

Kompānija kas šo realizēja laika gaidā nomainīja nosaukumu un laikam to pārpirka Amazon. Izmaksas vairs nav tik saldas kā kādreiz, bet skatos, ka šobrīd uz nākošo nedēļas nogali ir pieejami divi testi, kopā 4 stundas par to ir iespēja dabūt 30 USD. Es gan brīdinu, ka neesmu testējis kā tur šobrīd notiek izmaksas. Kādreiz tu dabūji naudu PayPal kontā, tagad tas notiek caur dāvanu kartēm.

Ja kādu interesē nauda par spēļu spēlēšanu: Game Tester | Make good games great (links ir ar manu referāli, varbūt ar to mums abiem kaut ko iesvērs serviss)

Galvenais mīnuss visā šajā padarīšanā ir tas, ka pat ja tev sanāk normāla stundas likme, to testu ir maz. Pat labākajos mēnešos kādi man ir bijusi, sanāca zem 100 USD. Bet nu šis ir stipri interesantāk nekā rakstīt kaut kādus tekstus AI apstrādei vai vēl sazin ko, kas maksā līdzīgu naudu.

5 Likes

Šie man arī reklamē kaut kādu savu AI apmācības atzaru “Aurora studio”, bet tur šobrīd nav nekādu aktīvu darba piedāvājumu. Ja manīšu ko labu, padošu ziņu. Es iepriekš esmu piedalījies tikai vienā citā darbā no šādas sērijas - tur baigi daudz un baigi intensīvi bija jāstrādā. Toreiz atmetu ar roku, jo nebija interesanti un attiecībā pret to darbu, maksāja maz.

2 Likes