Atrast kādu ir tik tiešām grūti, teikšu tik to. Pats joprojām esmu meklējumos, bet es neprotu īstenībā iepazīties ar cilvēkiem.
you just need good mating call.
Maybe? If only my social anxiety wouldn’t prevent me from being more bold.
Kaut kā dabiski bija sanācis atrast meitenes ar kurām satikties.
Skolas laikos - kaut ko no savas klases vai no citām klasēm, studiju laikos - augstskolā no kursabiedriem vai “kojām”, darbā - kolēģes no savas nodaļas vai citām nodaļām/departamentiem, pat vienkārši treniņu laikos bija sanācis aprunāties un sarunāt kādu randiņu. O, un divreiz biju “aklajos” randiņos, kad kādi citi ieteica pamēģināt iepazīties ar konkrētu cilvēku man nemaz neko par to cilvēku īsti nezinot
Tagad jau vairāk nekā pusgadu esmu viens, bet jūtos ļoti labi. Kā kaut kādā atvaļinājumā. Dažreiz trūkst protams visa tā nonsensa, ko dzīvē ienes meitenes, bet pagaidām ciešami.
Anyway, plāns ir sekojošs: kādu laiku atpūsties, nodarboties ar sevis pilnveidošanu, pamēģināt dažādus hobijus un tad jau pavasarī pirmo reizi dzīvē piereģistrēties kādos dating app-os un pamēģināt atrast tiešām cieņas un apbrīnas vērtu cilvēku, vai, romantiskāk, “to vienu vienīgo”. Jo tomēr kļūstu vecs
Tur tā lieta, man pretēji cik man bijis attiecības, ir bijušas ar random. Tie kas man apkart feels bit awkward.
Vot kojas ir mana vājā vieta, pēc idejas manā stavā ir loti daudz meiteņu bet tur pat basic komunikācija nenotiek, visi pa lielam visi tup savās istabās un virtuvē ar austiņām
Visu laiku ko es tur dzīvoju virnīgais kas man ir pateikts ir “Eu tev ūdens pārskrēja pāri makaroniem”
SMALL TALK IS ART.
but yeah life is irony, protams kad neviens nerunās, jo disbalanse in universe. People are shallow. Viņiem vieglāk caur text. Runāšana, tas ir kautkas kas tiks aizmirsts.
solution: you need 1v1 dam girls., tad komunikācija pasliktināsies vai uzlabosies. talāk rikojies no situācijas.
I mean…austiņas ir skaidrs indikators ka cilvēks negrib lai viņu traucē.
yeah ar austiņam cilvēkus var netraucēt. A citus vari.
the most akward thing is fucking staring, and girls do that alot. idk, i feel like prey.
Komunālā virtuve kojās ir?
Laiks domonstrēt savu hubbie material un pagatavot kaut ko kas degustētājus piesauktu :P
Jup
vel vari meģināt wingmen dabūt. Viņi good lai uzsāktu small talk.
Kāda jēga no wingmaniem nekad nesaprotu. Čikai būs labāks iespaids par tavu draugu, ne tevi. Kur ieguvums?
women judge men in 7 secs. tu neko nevari sapist.
Domā, pateiksi par savu draugu, cik viņš smuks, cik viņš gudrs utt. un tad meitene nemaz neizdarīs savu spriedumu?
ne tās 7 sekundes, domātas humoram. Cilvēkus piesaista humors vairāk, nekā stils. Vismaz man vairāk intresē persona, kas man spēj sasmidināt. Nevis cik liels maks.
It don’t work XD
Gatavoju cik fancy gribu, karbonaras vai curry rise, a cilvēkiem pofig. Laikam jācenšas vairāk
Kaut ko kas sešas stundas jāvara, lai riktīgi izkārdina visu stāvu. Ribiņas vai ko tādu.
Bet uzmanies, ka nenocopē Šagiju
Pēc darba 6h? Girl you crazy