That sounds like a big nope to me. Barely any effort from her = obviously not interested.
Unless she’s one of those super fucked up people that play the game of “pretend to not be interested to gauge his reaction”, in which case it’s an even bigger NOPE.
ir cilvēki kam komunikācija nav tā labākā caur tekstu, varbūt var piedot ja dzīvajā raisās labāk. bet izklausās drūmi tbh
Nu dzīvē viņa runā vairāk, tas gan, un nav tā ka viņa baigi auksto un nepieejamo tēlo, bet nu tās sarunas ir vainu pa darbu, vainu par skolas laikiem, kam pašam par sevi nav ne vainas, bet nu… es gribētu viņu tomēr tuvāk iepazīt. Un tad kad es mēģinu kaut ko vairāk noskaidrot, teiksim paprasu par mīļāko filmu, vai kāds mūzikas žanrs viņai patīk ir šķietams deer in headlights moments un neko vairāk par " ai nu, nezinu, neesmu domājusi"
Tapec jataisa gamble jaruna par sevi, ja patiks viņai sāks runāt par sevi ar, iedomajies esi kā prezentācija un viņa žūrija. War is gamble same goes for love.
Why does that sound like my niece? Viņai arī tāpat - aizsūtu, piemēram, kādu dziesmu, pajautāju, vai patika: “idk”. Es jautāju, kā tas var būt, ka noklausījies, bet nezini, vai patīk? Viņa par ļoti daudz ko skandina “idk”. Baigi tracinoši tbh, vnk instanti nogalina komunikāciju. Ja vēl godīgi pateiktu, piemēram, ka nenoklausījās, tad es vēl varētu saprast, bet that’s not the case…
Nu tieši šeit vb ka jums uztvere par “tuvāk iepazīt” atšķiras, jo man personīgi sarunas par filmām ir virspusējākas, nekā sarunas par skolas traumam
Man liekas, tas tā ir visiem, pieņemot, ka ir skolas traumas. Bet vai visi grib runāt par savām skolas traumām… Protams, ka nē. Filmām ir mazāks barrier of entry.
Dude, patīk un nepatīk starpā ir arī meh
Bet viņa nesaka “meh”, viņa saka, ka NEZIN. Viņa neformulē viedokli principā! Un man tā izskatās pēc masīvas problēmas.
Man šķiet, tas ir tas pats
Nav jau runa pa skolas traumām. Vnk…skice of life lietām
Absolūti nē.
Meh = ir viedoklis.
idk = nav viedokļa.
That good its means she trust you bro
I mean tas vienalga izklausās pērsonīgāk, nekā kāda cita izveidoti stāsti
Nu itkā to es saprotu, un nav jau tā ka man pašam nepatīk pa vecajiem laikiem parunāt, bet…" Skola bij forša, man patika, bet tā skolotāja gan bija" 50 dažādās variācijās dzirdēt nav diži aizraujoši. Es saprotu ka cilvēki ir dažādi, un ne visi var būt lielie stāstnieki, bet nu girl, surely there were other intersting stuff besides the lessons
She sounds like an awfully bland person to me.
Da she doesn’t know how to speak bro.
I’m honna give her benefit of the doubt because latvian isn’t her mother tongue. Maybe she has better time expressing herself in Russian or English i dunno
Well jo agrāk tu sapratīsi ka (gadījumā ja) nelīmējas, jo labāk
Wait what bro, is she safe in Latvia. Deportation issues coming up.