Mani trigero ka calico grāmatai nav virsū calico
woow, man ar tagad tādu gribas!
Te kas man pa šo laiku kamēr vadu galda spēļu vakarus sakrājies
Kaut kad tuvākajā laikā būs jāpārkārto lai jaunām spēlēm ir vietas
it kā variants bet negribētu bez orģināl kastēm plus man bija ideja vairāk kā šādi-pagaidām(piemērs no intereneta)
bet tavējais piedāvājums man noteikti nodarēs,ka spēļu man jau būs vairāk nekā vietas tām :D :D
Tik tā, ideju pasviedu. Lēmums jau tavs
nē viss kārtībā
Paldies par video noteikti noglabāšu playliste priekš nākotnes plāniem :D :D
Tikai viens
Spēle kur tu saproti ka vārds ņamņam diži nepalīdzēs atminēt vajadzīgo vārdu.
Tetris Tower
Jenga bet tetris.
The mind
Spēle kur tu saproti ka neesi labs telepāts.
Cortex challange
Vajag labu un ātru smadzeņu darbību te.
Splendor
Smukākie akmeņi uzvar, patika dārgakmeņu žetonu svars.
My Rummy
Tehniski viegla un vienlaikus grūta.
Krokets
Ideāla spēle ko spēlēt vasarā lai parādītu ģimenei cik slikti tu spēlē.
Scrabble
Spēle kur tezaurs ir noteicējs.
Vakar paņēmu Seti. Piesaistīja izskats un rotējošās Saules sistēmas mehānika kas var pārvietot satelītus apkārt.
Šī man jau ir otrā lielā spēle no Czech Games Edition (tas pats kas ir Codenames autors). Arī šeit divpusējās komponentes pienāk plakanas. Tās jāsaloka un jāsalīmē ar komplektā nākošo abpusējo skoču.
Komponentes ir kvalitatīvais. Izmantotais kartons biezs un ciets. Interesanti ka šis izstrādātājs mazajām figūriņām izmanto nevis plastmas, bet gan “re-wood”, kas ir atkārtoti izmantota koksne.
Šādi izskatās viss salikts kopā. Uzspēlēt nepaspēju jo kamēr visu saliku kopā un izlasīju noteikumus bija jau jāiet gulēt.
ož pēc saspēles
Kaut kad pēc sesijas.
Table envy. Kur tādu var dabūt un cik vietas aizņem?
Šodien atkal bija Core Space vakars. Izdevās lielāko spēles bosu pieveikt ar vienu granātu, pēc tam ar lootu ielecu kuģī un tiku sveikā cauri. Brāļa komanda knapi izvilka līdz savam kuģim , bet arī palika dzīvi. Mission successful.
Kutna Hóra. Galdaspēle par viduslaiku Čehijas sudraba pilsētu. Spēle balstās dinamiskā ekonomikā. Uzbūvēji jaunu tavernu? Varbūt vairāk cilvēku pirks tavu alu, bet cena kritīsies zemāka. Pilsētā ir jaunas darba vietas? Gaļas cenas . Jauna sudraba kaltuve? Sudraba cenas rūdas cenas .
Pāris reizes ir spēlēts. Spēle tiešām laba un ar ļoti skaistām komponentēm - kaut kāda jaunā ražošanas metode, jo parasti tik detalizēti tokeni nav.
Tas ir tas pats čehu izdevējs.
Un tas pats materiāls.