Virsma ir veidota kvalitatīvi un sver kādus 30kg. Ir iespēja to salocīt uz pusēm, bet pašlaik vēl nav skaidrs kur to uzglabāšu . Nu būs pietiekami liels galds lai spēlētu 40k.
Kamēr vien nemedī pieskaņotus krēslus uz ritenīšiem, varētu pat nebūt baigi grūti dabūt ko rokā. Pēc bildes spriežot, es toč esmu sēdejis uz līdzīga koka toņa un apšuvuma krēsliem.
Es nezinu vai čomi jau izveidoja plašāku ražošanu un mājaslapu kur varētu redzēt šos produktus un to cenas masveidā, bet pati virsma tajā pūļa mājaslapā maksā 600€ + 60€ soma. Tālāk pa virsu nāca nodokļi un piegāde.
Man patīk ka tas ir veidots no masīvkoka. Ļoti forši ir tie kāršu turētāji. Beidzot ir arī neoprēna pārklājums kas ļauj ērti pacelt kārtis no galda.
No uzlabojumiem gan jau ka būtu bijis labi šim galdam izveidot caurumus vai kādu citu veidu kā šo virsmu pielikt pie sienas uzglabāšanai. Šī virsma ir smaga un to tiešām būtu grūti mēģināt kaut kur iestumt kādā spraugā uzglabāšanai.
Nu tagad ir jauna problēma. Ir tie kāršu turētāji kur likt iekšā kārtis bet gaismas avots spīd uz to mugurām un to sejas (face up) puses paliek ēnā. Būs jāiet uz gaismas salonu risināt šo problēmu - kā izgaismot spēļu galdu bet atstāt spēlētājus ēnā. Man nepatīk kad cilvēki ir tik pat izgaismoti kā galdaspēle.
Ak jā, un gan jau ka būtu forši iegādāties bik lielāku mājokli.