Galda spēles "KARAKA" saspēle

Helloo, board gamers! :sunglasses:

Sakarā ar to, ka mans darbs interesējas par galda spēļu izplatīšanu, izmēģinājumam ir paņemtas dažādas Karakas galda spēles. Tāpēc aicinu cilvēkus, lai varētu izspēlēt un zināt, kas par mantu!

Īss spēles apraksts:
Izvēlies savu varoni un dodies izpētīt pazemes cietoksni! Karakas pils dzīlēs slēpjas vērtīgi dārgumi un daudz briesmu! Izpēti tumšo labirintu, apbruņojies ar spēcīgiem ieročiem un burvestībām un sakauj bīstamus briesmoņus episkās cīņās! Taču tikai tie, kuri iegūs visvairāk dārgumu, patiesi spēs valdīt pār Karaku!
Spēlē “Karaka” vari izvēlēties kādu no sešiem dažādiem varoņiem ‒ kļūsti par magu, zagli, kareivi, burvi, zobencīņu meistaru vai gaišreģi un sāc savu piedzīvojumu!

Vieta: Kārļa Ulmaņa gatve 2 (pie Salu tilta netālu no t/c Rīga Plaza)

Kurā dienā vari piebiedroties?

• 28.03. (piektdiena)
  • 29.03. (sestdiena)
  • 30.03. (svētdiena)
0 voters

Šoreiz saspēlei pieejamas: Karaka, Karaka II un Karakas goblini (kāršu spēle). Vēl ir arī pieejamas figūriņas krāsošanai, bet to laikam nemetīšu vienā ierakstā. Skatīsimies, kāda būs atsaucība :)

Bonus info:

3 Likes

Hold Up Wait A Minute GIF by ABC Network

Mana pilna uzmanība!

3 Likes

Droši varam visu apvienot! :grin: Tik jāņem līdzi savi darbarīki un aidā!

Šādas lūk figūriņas:

3 Likes

Es redzu 6 figūriņas - noteikti jāpaņem līdzi, tie kas krāsojuši - @Menestrels / @H_Hercogs / @Kadiljaks / @Onii_chan / @WizardsWild :joy: , aši, aši izkrāsotu pa stundu un aidā var spēlēt.

Izklausās baigi pēc D&D - kaut kas uz to pusi?

Un starp citu @Maass - kā Tavs darbs izdomāja par galda spēļu izplatīšanu?

1 Like

Varu atvest visu krāsošanai vajadzīgo. Stunda tik būtu riktīgi pa operatīvo. Domāju mierīgi var rēķināt vienu ar pus.

@Maass tik tad es noteikti būšu +1, lai to visu mantību nav vienam jānes. :D

3 Likes

excellent, excellent!

Ja sanāk lielāks bariņš, var arī sadalīties - vieni krāso, otri spēlē. Vienīgi man jāpadomā par krēsliem, jo birojā ir septiņi tik ;D

Rītdien jāpārbauda, jo tagad pa miglai liekas, vai tik nebija divi komplekti.

Neesmu spēlējusi ne vienu, ne otru, bet cik saprotu D&D tomēr vajag DM, kas Karakā nav, līdz ar to tā būs vienkāršāka un ātrāka, i think ;D

mēģināšu kkā īsumā - mūsu uzņēmums ir Baltijas valstīs, momma Somijā un Zviedrijā (jaundzimusi māsīca) :D Līdz ar to šis lēmums/ideja šajā gadījumā nāca no Igaunijas un mēs piebiedrojamies, jo kopā iet ar piedāvājumiem pie, piemēram, Rimi ir cerīgāk nekā katrai valstij atsevišķi ;D

TIeši Karaka vai galda spēles in general - ražotājs ir Albi, ar ko mēs sadarbojāmies jau iepriekš (mūsu main thing - apsveikumu kartītes/dāvanu saiņošanas materiāli). Bet izrādās, ka viņi ir Čehijā laikam lielākie galda spēļu ražotāji/izplatītāji un Karaka ir viņu bestsellers, tā nu nonācām šeit.

3 Likes

Jebkurā citā laikā labprāt ne šoreiz, manā baterija nebūs tam gatava

1 Like

Kā reizi te krāsas pasūtīju un otiņas nopirku XD

Sagadīšanās - nedomāju viss :smiley:

3 Likes

Tad pašlaik izskatās, ka fokusējamies uz šo piektdienu, ja?

Tā izskatās. Es saprotu, ka laiks laikam visiem pēc darbiem - pēc plkst. 17:00, ne?

1 Like

Pēc pieciem būtu agrākais kad mēs tiekam. Mēs esam pēc sešiem cilvēki, bet nu piektdienā var arī agrāk beigt.

Labi, tad orientējamies +/- uz sešiem. :ok_hand:

Šīs koordinātas aizvedīs tieši uz iekšpagalma autostāvvietu:
56.9227431, 24.1020523
Galvenais - izbraucot ārā no Mūkusalas rotācijas apļa ir jānogriežas pa labi uzreiz aiz sabiedriskā tr. pieturas

3 Likes

Aa kur ir jāiet? Es tālāk noparkojos, jo redzu ka tikai klientu stāvvietas

Braucam. Būsim kādas 20 min pāri sešiem.

Būšu pēc 10 min. Tu brauci tā kā pēc koordinātām vai pēc adreses?

Es iebraucu iekšpagalmā pēc koordinātēm. Iebraucu InterCars pagalmā, kur viņu mašīnas stāv.

Nostājos uz garenā posma, kur uz sienām ir uzpūsti cipari

Esmu te

Pabrauc šite

Tulit te esmu

Paldies @Maass par organizēšanu. Pirmo daļu :grin: var teikt
Krāsošana ievilkās mazliet, taču varoņi sagatavoti leģendāram ceļojumam :cowboy_hat_face:

1 Like

Jā - paldies liels! Bija forši bariņā atkal pakrāsot

1 Like