Pat nezināju, ka Izkaptij ir tik daudz paplašinājumi. :D
Ir vēl divi mini paplašinājumi. Ir modulārā laukuma paplašinājums kur tu vari mainīt laukuma izkārtojumu un ir encounters paplašinājums ar papildus encounter kartiņām. Pašlaik man trūkst encounter kartiņu paplašinājums.
Starp citu, tas lielais paplašinājums “Scythe: The Rise of Fenris” ir 8 epizožu kampaņa. Tik vakar dabūju. Varētu meklēt forumā cilvēkus kas gribētu iziet cauri šim.
Dzirdēju ka Stone Age ir kā Katanas Ieceļotāji. Vai tā ir, vai arī tā spēle pēc sajūtām ir pavisam cita?
Ir līdzība pēc sajūtām, bet daudz vairāk gameplay mehāniku.
Padod tik ziņu.
Kas tā pa izkapti vsp ir, stratēģiskā spēle kaut kāda?
Yes. Un nevis kaut kāda, bet diezgan pasmaga (gan burtiski, gan figuratīvi).
Izskatās šādi. Kaut arī var šķist ka tā ir sarežģīta, tā nav. Tur ir daudz iespēju, bet pati mehānika ir diezgan vienkārša.
Pamats foruma maija mītiņam?
Tam būtu jābūt mītiņam katru nedēļu uz diviem mēnešiem
Tur arī ir resursi u.t.t. bet tur tev vēl ir savi cilvēki jābaro, bet es neteiktu kā katana. Katanā tu uzvari ceļot mājas, ceļus utt, kamēr stone age tu vari katru spēli ar citu taktiku uzvarēt jo tur spēles beigās punktus skaita, es nemāku paskaidrot :D
Bet laukums ir šāds:
Pēc mehānikas nav, bet pēc feela ir gan. I can’t explain it tho.
Ah ja? Man vispār nekādas saistības pat pēc sajūtām nebija ar katanu līdzība :D Varbūt ja man būtu koka kauliņi katanai tad varbūt :D bet maza iespēja :D
Nu ko beidzot pēc ilgiem laikiem dabūju papildināt savu galda spēļu kolekciju.Paldies @Rashomeow par vārda dienas dāvanu
Ooo, būs jāiemēğina
ONO kā O, No mani uzjautrina.
Un kas jādara tajā spēlē?
Es pagaidām neesmu baigi iedziļinājusies spēlē.
Šis būs janvārī galda spēļu vakara spēle