Jūsu galdaspēles

Tad jau laikam visās Stonemaier games galdaspēlēs vienspēlētāja režīma pretinieks ir Automa

Pastāv arī šīs spēles resursu uzlabojums:

Oooo patīk tas ēdiens nav vienā čupā sajaukts :D Bet pats ēdiena izskats ne īsti :D
Kur tu vispār meklē tos uzlabojumus? Brain Games internetveikalā? :D Jo parādījās interese par citu spēļu resursu uzlabojumiem :D

Pārsvarā es meklēju iekš amazon.co.uk. Pienāk nedēļas laikā. Tie uzlabojumi nav lēti, taču ir dikti patīkami. Runājot konkrēti par Scythe un Wingspan uzlabojumiem, tad izskatās, ka tā ir pašu Stonemaier games īpatnība savām galdaspēlēm veidot arī uzlabojumus. Piemēram, vēl vienai viņu spēlei “Viticulture”, arī ir atrodams metāla monētu uzlabojums. Meklēšana notiek pēc principa “<galdaspēles nosaukums> upgrade”.
.

1 Like

Jauns mēnesis-jaunas galda spēles :+1::grin::+1:

5 Likes

Modernajās spēlēs ir tik daudz taktiku un noteikumu. Vai neviens nav noilgojies pēc parastā, vienkāršā cirka?

2 Likes

Lel tieši tāpēc nesen nopirku jaunu cirku un riču raču XD Ir patīkami kad ir prāta spēles un no-brainer spēles :D jo tādas ir vieglāk spēlēt ar cilvēkiem kuri ir ciemos un nav laika mācīt noteikmus :D

3 Likes

Man tieši patīk spēles, kuru noteikumus varu izstāstīt maksimāli ātri (5min or less).

1 Like

Bieži vien ir situācijas kad ir tikai divi spēlētāji, taču katanas ieceļotāji tik ļoti vilina. To spēli var spēlēt tik no 3 cilvēkiem, bet izrādās ka ir arī neoficiāli noteikumi diviem cilvēkiem: Catan for 2 Players: Rules, Expansions & More
Esmu šo pamēģinājis spēlēt vairākas reizes un ir diezgan jautri.

1 Like

Labi sen jau vēlējos šo

1 Like

Esmu šo redzējusi veikalā un pat ieintriģēja kā šo spēlēt :D

man vina ir tikai nejedzu ka pareizi spelet ;-;

Šis čoms ļoti forši izskaidro kā spēlēt galdaspēles. Es parasti noskatos viņa video un tikai tad izlasu noteikumus, lai uztvertu kādus sīkumus.

1 Like

paldies, noteikumus man uztvert ir gruti, es pat cirku normali nesapratu lidz man onkulis izskaidroja ;D

Nu tad jānoskatās to video 3x.

Alfā līdz pirmdienai brain games ir līdz 70% atlaides galdaspēlēm. Dabūju šīs divas par puscenu:

2 Likes

Ticket to Ride
Viegla spēle bet man par daudz stresa sagādā, lai gan tā nevajadzētu :D

4 Likes

Šķiet ka esmu Izkapts fans.

5 Likes

6. ņem
Jāspēlē ar kādu kas ir acīgs un labi ar cipariem ņemas :D
image

Saboteur Duel
Kad gribi sabotieri bet nav daudz cilvēku :D

Carcassone 2
Papildinājums, pamata spēlei un nāk kopā ar maisiņu weeeeee :D

Gūstekne
Solo spēle, kad piešaujas pie formāta uzreiz ātri spēle sāk iet.
image

Stone age
Uga buga, jo lielāks mēsls ir tava stradēģija jo labāk ies :D

Memēns
Cards againts humanity tikai lv, meme bildes ir low quality :D
image

3 Likes

I like both of these games quite a bit.

1 Like