Jaunie UniCon Cafe "anti-kafejnīcas" noteikumi

Šis tagad stāv visās trīs valodās -rus,eng,lv uz visiem galdiem

Ar @Rashomeow bijām iegājuši apsildīties,tautas gandrīz nebija tikai vēl viens galds kas spēlēja D&D.

3 Likes

Sanāk tikai lomu spēles ir glābtas no maksas. Interesanti kādēļ tās izpelnījās īpašu attieksmi. :D Vai nu tā ir tuva sirdij tēma orgiem vai arī lomu spēlmaņi pārsteidzoši daudz pērk.

Varētu būt abi :D

ohooo, man patīk tas tējas-kafijas abonaments. nemaz nezināju.

Tev laikam jādzer divas tējas vai kafijas stundā, lai tas puslīdz atmaksātos. :D

1 Like

interesanti diez cik ilgi viņi šo politiku noturēs. Tapēc ,ka viens es jūtu,ka ļoti daudz klientus viņi tā zaudē un otrs atradīsies kas vienmēr šo izmantos pārspīlējot. Ķipa tēja ik pārlieku minūtu kā nekā paši minēja neierobežotos daudzumos xD

1 Like

Ja cipari ies kopā, šī jaunā iniciatīva ir uz palikšanu. Mēs jau nezinam, varbūt viņiem uz pusi piepildīta telpa tagad ir ienesīgāka nekā kādreiz piebāztas telpas. UniCon Cafe var kritizēt, bet jāatzīst, ka viņi ir inovators mūsu tirgū. Pats pa sevi nav nekādas garantijas, ka šim te jaunajam piedāvājumam ir gana liels pieprasījums mūsu tirgū. To neviens nevar zināt uz 100%, jo īsti nekas tāds pie mums nav bijis.

Man ir aizdomas, ka maksa pat pie mums nav problēma, viss sāls ir piedāvājumā ko tu saņem. Pat mēs kaut kad varētu izvēlēties samaksāt monētu, ja citas vietas būtu aizņemtas, skaļas, neērtas, taču mēs zinātu, ka UniCon Cafe ir viss labi un ērti.
Kamēr viņi nav ieviesuši kondicionieri, vasarā gan UniCon Cafe nav 15 EUR stundā vērts. xD Viņiem mums ta nauda būtu jāmaksā, lai sēdētu tajā pirtī.

Man ir baile, ka tas tējas/kafijas bonus ir radies tīri pārejas periodam, lai padarītu jaunos noteikumus saldākus. Ja jaunie noteikumi aizies labi un tēja/kafija nebūs super populāra, tas vēlāk vai agrāk gan jau pazudīs. Būs jauna izmaksu optimizācija un ziņa “mēs negribējām pacelt stundas cenu, tādēļ vairs nepiedāvāsim dzērienus”. :D

Pašizmaksu ziņā tā tēja un kafija gandrīz neko nemaksā. Tur pat viens ļoti liels tējas mīlis neiedzīs kafejnīcu bankrotā. Bārmeņa darbs tajā visa varētu būt dārgākā sastāvdaļa. @Kadiljaks varbūt pat zin cik mūsdienās maksā tēja un kafija pie vairumtirgotāja.

4 Likes

njā, nezinu, galīgi tāda rūgta pēcgarša, ka nedod dievs uzspēlēšu Uno unicon cafe, liks maksāt par to ;D
tā jau standartā kad esam kaut kur kafejnīcā - vienmēr nopērkam pa kādai tējai, dzērienam vai snack’am.
pilnīgi pat negribas tur iet tagad, ka jāmaksā lai spēlētu galda spēli ;DD
it sevišķi, ka mēs tiekoties īsti nespēlējam, bet pārsvarā pļāpājam.
varbūt varētu to jautājumu/atbilžu spēli tad spēlēt (ko iepriekš ar @5umm3r priekšgalā spēlējām), kas technically nav galda spēle, bet vnk diskusija.

1 Like

Tur pa taisno jāņem dārgākā manta. Ne jau mēs tagad spēlēsim 5 EUR vērto Uno pa 15 EUR stundā. xD

Re kā, mēs beidzām uz turieni aktīvi iet un noteikusi galīgi sabojājās. :D

Man patīk ka tā nav tik vien kā samaksa par eksistenci, bet piedāvā arī kafiju un tēju. Tomēr mana lielā problēma ar UC un galdaspēlēm ir viņu pārlieku tumšais apgaismojums.

Varētu tā būt, ka tiešām cilvēki tur sēž 3h no vietas un pasūta tikai vienu dzērienu un tas nav diez ko izdevīgi. Bet tad rodas jautājums, kā tad operē citas, parastās kafejnīcas kā caffeein, kur cilvēki atnāk, nopērk kafiju un tad nostrādā tur pusi dienas.

3 Likes

Ehhhh, vai tad grūti bija kaut vai Google Docs iemest un pareizrakstību izlabot…

1 Like

Vai arī - viņi varēja sākt padomāt papildināt savu klāstu, ko viņi piedāvā. Atceros, ka iepriekš bija tikai alkohols un tēja/kafija. Nedz kādas mazas uzkodas, nedz kas cits. Domāju, viņiem vajadzēja sākt ar to, nevis lūkot ierobežot spēles.

3 Likes

Jā, no uzkodām bija tikai sālītie riekstiņi, kas ir vnk epic fail.

2 Likes

ziemā arī pufaika ir mesta virsū, it sevišķi švaki, ja sēdi tuvāk palodzei ;D

2 Likes

Man liekas viņiem tās uzkodas neatmaksājas, jo ik pa laikam ir kāda jauna uzkoda uzpeldējusi un tad nozudusi.
Pandēmijas laikā viņi pat japāņu saldumu kastes tirgoja

1 Like

Noteikti var atrast kaut ko lētu, bet sātīgu. Cepumus kaut kādus, piemēram.

1 Like

Neatklājot detaļas varam paprātot…
Palielam tējas un kafijas izmaksas ir niecīgas, tomēr viņi nepasniedz tur augstvērtīgu malto vai sazin kādu atlases tēju.

Man kā darbiniekam ir atlaide piemēram šādai tējai, kas nav no lētākajām:

Nosacītais Možums vispār līdz 1eur Maximā maksā un tas ar visu uzcenojumu (!). Tāpēc vispār kapeikas iznāk. Kafiju zinu, ka UC izmanto kapsulās kas ir - cik zināms. Atkarībā no kapsulām, kādas, tur cena var svārstīties. Pie mums laikam no 30-60 eiro pa kasti kurā ir 100gb. (no ~33centi/gb) kapsulas. To es rēķinu no sava gala.
Iespējams viņiem cena vēl zemāka.

Uuuuunnn man aizdomas, ka viņiem kafija bieži negāja…

1 Like

Laikam no visām uzskodām ko esmu ņēmis varētua atzīmēs kūciņas, kas iederētos tējas/kafijas klāstā un čipši ar mērcītēm 3 dažādām.
Parējo pat var nelikt galdā.

1 Like

Visnotaļ reāls scenārijs.
Pie tam es saprastu, ka būtu nosacījums - nāc ar savām spēlēm tāda cena, izmanto mūsu tāda cena.

Tā izlasot tiešām rodas aizdomas - ka viņiem ir apnicis, ka cilvēki nāk tikai pasēdēt tur un uzspēlēt, un grib tieši vairāk tādas kā fancy kafejnīcas struktūru attīstīt. Lai gan cik nu esmu redzējis, tāpat vnm cilvēki tur kaut ko sūta neatkarīgi ne no kā.
Mazinām “geekiskumu”…

A ja es kā 7 cilvēls vnk sēžu pie galda un nespēlēju, vnk sēžu. Nekustos - kā mani aprēķinās? Dzīs prom? Vai liks nopirkt kafiju, jo potenciāli tā ir dārgāka.?

2 Likes

Baigi velk uz to pusi, ka viņiem kaut kas neiet galda spēļu kafejnīcas konceptā. Tas viss jau pēc idejas sākās vairākus gadus atpakaļ, kad galda spēles sāka tikt turētas aiz atslēgas. Man uz šo te skatoties rodas aizdomas, ka šis te viss ir radies ar mērķi apspiest kādu konkrētu apmeklētāju grupu. Kaut kuri galda spēlētāji viņiem baigi aizsita galdus un maz pirka. :D

Skaidrs, ka tagad inflācija liek vairāk svīst un ieviest spraigākus noteikumus. Šādi interesantāk dzīvot, nekā, ja kafejnīca vienkārši paceltu cenas visam.

Tam vienam papildus cilvēkam liks maksāt individuālo tarifu. Nu vai arī visam galdam. Domāju visdrīzāk tas 6 cilvēku limits attiecas tīri uz grupas cenu.

4 Likes