Jaunākā interneta ažiotāža par video spēļu varoņu dizainu

tīri no dizaina viedokļa, tiem pašiem cilvēkiem, kam bija meltdowns par melnādainu mazo nāriņu, race bending ir pieņemami kad runa ir par goonošanu? ok :smile_cat: :smile_cat:

1 Like

bet vaitad te ir baigais race-bending? Asian before redesign, asian after redesign

Orģināls izskatās pēc Indonēzijas, un fanmade ir no Korejas varbūt? Indieši arī skaitās asian, bet ar japāņiem nesajauksi

Tas ir ļoti atšķirīgs izskats, diez kādēļ tāds izvēlēts…?

1 Like

Paļubomu vai nu aziāts to reworku uzzīmēja, vai arī kāds westoids, kuram patīk korejiešu spēles.

Jebkāda bļaušana par dizainu šajā spēlē man vnk liek domāt par šo xD

4 Likes

It is mostly important if it’s human. Not specific to women, we all remember Yasuke. Not exactly the same, I know, but it’s related. Controversy about DEI shit.

neaizmirsti par furries! :D

1 Like

Kaut kā nav dzirdēts neviens controversy par furry characteriem…?

1 Like

Nez furiji, arī diršās par tēlu kažoka krāsām? XD

ka polārlāci par pandu vai grizliju pataisa

esmu dzirdējusi tikai drāmas atbalsis par kaut kādu kaķi no animal crossing, domāju ka ir gana daudz, tik neapgrozāmies pareizajās aprindās

1 Like

to ēgiptiešu kaķi?

kaut kāds hipsteru ar brillēm, tiešām neko vairāk nezinu

aaa ok, vnk ierakstu cat from animal crossing, un uzbliež bēdīgi slaveno

Tad tev arī svarīgi ja tu spēlē vīriešu tēlu ka tu viņu gribi ievilkt gultā?

1 Like

Nu ja uz to tā skatās, tad daļa cilvēku vnk grib jaunu materiālu r34 saturam, kā notika ar Nier, OW, utt. To each their own ig, bet nez kāpēc tas tiek uztverts kā nopietna kritika par mediju??

Jo lietas mainās un viņiem tas nepatīk. Tāpēc Stellar Blade tika uzskatīts pat tādu anti- woke ikonu pirms spēles iznākšanas un tad kad iznāca, sākās bļaušana jo daži seksīgie tērpi nebija tik atkailinoši kā sākotnējā dizainā (devi pielika dažus milimetrus auduma klāt)

1 Like

They’re all fictional, kā es viņus varu ievilkt gultā?
Just make the main characters at least somewhat likeable, it’s not too much to ask.

1 Like

Kāpēc bēdīgi slavenā?

2 Likes