Nepalaid garām šodienas Iepazīsti komūnu kopā ar @WizardsWild! Droši piekāp mums šodien ap astoņiem, uzdod jautājumus un piedalies ierakstā.
Startēsim šodien aptuveni 20:00
Nepalaid garām šodienas Iepazīsti komūnu kopā ar @WizardsWild! Droši piekāp mums šodien ap astoņiem, uzdod jautājumus un piedalies ierakstā.
Startēsim šodien aptuveni 20:00
Netieku uz ieraksti, jo man nav stabils internets braucot. Rakstīšu šeit jautājumu: ja būtu iespeja aizceļot uz jebkuru zemeslodes vietu kura tā butu kapēc.
Atsaucoties uz sarunu un @WizardsWild atkārtotiem mēģinājumiem ievilkt mani bolderingā - nebūs
Es pieļauju ka ir interesanti, bet kaut kā absolūti nevilina. Gan jau tas pats mentālais bloks kamdēļ vingroju četrās sienās dzīvoklī un ne reizi neesmu bijis uz actual treniņu zāli, kur ir citi cilvēki n shit
Pluss kokos rāpties(ko es joprojām daru) ir citas nianses, pavisam cita rāpšanās ģeometrija.
Un atsaucoties uz nika maiņu, tāds pervy nikneims derētu kādam nostāstiem apvītā fona tēlam kurš uztaisa postu reizi pusgadā, ne tādām kurš ir katru dienu forumā un ir var teikt uz katru saietu. Vnk pašam likās ka vairs nav tas sāls tajā visā.
Ieraksts veiksmīgi ir galā, kaut kad vēlāk publicēšu arī augstākas izšķirtspējas versiju mūsu arhīvam.
Never feel guilty about grilled cheese
Chainsaw Man merch
Solo leveling is super good if, as Menestrels said, you’re into a good power fantasy - aka weak guy becomes a strong guy. Personally I loved it and the sequel is also pretty good