Tas ir oficiāli noticis, Game of Thrones ir atpakaļ ar House of the Dragon seriālu. Seriāla notikumi norit rupji runājot 200 gadus pirms Troņu spēlēm. Atliek vien redzēt vai tā ir gana liela starpa no galvenās sērijas beigām. :D
Šo rakstot, ir publicēta pirmā epizode un par kaut ko spriest grūti. Tās vienozīmīgi vēl projām ir Troņu spēles ar jaunu milzīgu klāstu varoņiem, intrigām un budžetu. Es gan kaut kā galīgi nesaprotu kā trakā un dumpīgā prinča lomā ir ticis Matt Smith, kaut kā bijušais doktors Who man nevienā vietā neiedveš bīstamības auru.
Noskatījos visu seriālu, pa vienai sērijai nedēļā. Ar troņu spēlēm pat nav ko salidzināt. Seriāls nav slikts, bet nav tā aizrautīguma, kas bija Troņu spēlēs.
Uhh, nepabeidzu S1. Kad bija laika lēciens, tur radās kaut kāds diskonekts man. It kā stāsta ziņā viss loģiski, bet krasās rakstura izmaiņas dažiem tēliem pieaugot un tam sekojošās stāsta līnijas vairs īsti nepiesaistīja.
Par House of the Dragon runājot, ir sākusies 2. sezona, šobrīd jau ar 3 epizodēm.
Ir labs, ja tev kārojas mazliet atgriezties pie Game of Thrones lielbudžeta asiņainajām intrigām. Formāts ir tas pats vecais. Ja aizdomājas, reāli šī te manta jau tiek laista ārā no kāda 2011. gada. :D Troņu Spēlēm gan vajadzēja dažus gadus, lai sasniegtu moderno Troņu Spēļu lielbudžeta pieredzi ar visām episkajām cīņām un dekorācijām. Miglaini atceros, ka sākums bija krietni rupjāks vizuālajā ziņā par to ko mēs saņemam tagad.