pirmīt tad ar noskatījos Bethesdas līdz galam un laikam vienīgais ko pirmīt izlaidu bija Doom. Jauki to manīt. Viena otra jauna lieta manāma.
Bet tā reāli mobile games, updates, dlc, battle royale mod XD , bit more doom and wolfenstein, 2 new games Ghostwire Tokyo un Deadloop. – so again meeeh.
ohh, tas daemon x machina trailers nebija diži nice. song sucked. … pagāšgad gan bija awesome.
Cadence of Hyrule - varētu būt kas labs, ja nemaksās full price
hmm, interesanti tas ka ultimate alliance 3 ir tā jaunā “Ms Marvel” ;d
@vriska, nu kā? :D Preznetācija AC bik meh. :(
@vriska ohh, lookie here, they showed animal crossing ;d
Sākās ar smash :D nebiju gan gaidījusi dragon questu
Luigi’s mansion izskatās tīri labi, vispār. Trešais Raganis paķēra uz izbrīnu.
Pārsvarā daudz portu, kas, protams, nav pārsteigums.
Un tad ir spēles, kas vnk izskatās Drausmīgi (piem, khem, Contra)
Pokemonu water gym leader is a BABE
:D :D :D Mario&Sonic olimpiskās spēles :D :D :D
ANIMAL CROSSING… Viņi specifiski targeto mani… … . …nākošgad martā… Man ir Laiks nopirkt switch…
Bik meh bet tas, ko es redzēju, man Patika
Tas ir kā specifiski priekš manis izveidota spēle :D :D
Kā jau teicu, man ir laiks nopirkt switch līdz nākošajam martam. Jāņem atpakaļ savi vārdi :D
Tas bij tas mednieku suns no Dandy?
They need Nathan Spencer from Bionic Commando in Smash, but the original red haired one not the 3d one.
Tagad visai lēti ar daudz spēlēm, ja ņemt no rokām un visai labā stāvoklī. ~250 EUR ar 2-3 spēlēm ir kkas normāls.
oh, okey. so no mario maker 2 in the end ;d … laigan tajā citā pasākumā tiešām visu parādīja ;d
ok es vienkārši atslēdzos pēc AC ziņām :D :D lai gan breath of the wild otrā daļa arī ir diezgan aizraujošas ziņas
visā visumā diezgan average ziņas. gaidīju nedaudz vairāk par pokemoniem bet vismaz beidzot dabūju AC datumu, ko es Pieņemšu.
Mmmm. Anonsēts LOTZ BOTW sikvelis. Tas ir kaut kas 4 me.
@vriska buy me switch too pls ;d
all i want is that mecha game ;d
:D sametamies?
Viss…es pērku Switch…I need that Pokemon and Minecraft Dungeons…un Pokemon Tekken…Un visu pārējo
switch būtu lētākais no tā saraksta :D
Zeldas mati likās visai strange. Ceru, ka nav kkāds femen idiotisms.
;o … thanks, but i will pass, jo sapratu ka man vajag ar normālu tv vai monitoru tam xd
bet nu vispārīgi, njā, arī tāda eeehhh prezentācija. can’t see nothing bad there tho, bet arī nekas tomēr tik tik baigs.