Daži jautājumi par UniCon 2017 un Rem kospleju

Sveika!~

Saka, ka Unicon būs 5.,6. augustā.
Kosplejot var visi un var arī staigāt kostīmā, neuzstājoties uz skatuves (tā dara daudzi Unicon apmeklētāji)

Atšķirībā kāds ir tavs mērķis.

1. Ar parūku izvēli Latvijā pieklājīgi sakot ir čābīgi. Ir vai nu party wigs (“lētas”, sintētiskas parūkas). Tās var atrast ļoti daudz kur, piemēram Duni, kostīmi.lv u.c
    Ir arī specializēti parūku veikali, kuri ir kā īstie mati un nav teorētiski domātas kosplejam, bet gan ikdienas vajadzībām.
    Vienīgo puslīdz normālo veikalu varu ieteikt latvijā to pašu kostimi.lv. Mājaslapā var paskatīties sadaļu ‘professional wigs’. Parūkas, Šķipsnas - Profesionālās parūkas - Svētkiem, Kāzām, Ballītēm, visai ģimenei, Karnevāla tērpi un kostīmi, maskas, parūkas, dažādi aksesuāri ballītēm, Vecmeitu ballītēm un Vecpuišu ballītēm. - Partypoint.lv
    Diemžēl man pašai nav bijusi pieredze ar šīm parūkām, bet cik es skatos gan cenu, gan “uzticības” ziņā… Redirecting...
    Parūkas, Šķipsnas - Profesionālās parūkas - Svētkiem, Kāzām, Ballītēm, visai ģimenei, Karnevāla tērpi un kostīmi, maskas, parūkas, dažādi aksesuāri ballītēm, Vecmeitu ballītēm un Vecpuišu ballītēm. - Partypoint.lv
    bet es ieteiktu, ja ir iespēja, pasūtīt internetā. Jau minētajā ebay/ aliexpress / Uniqso… (man nav toties bijusi saskarsme ar uniqso)

Es personīgi pasūtu no e-bay veikala JcPunk ( jcpunk | eBay Stores )
Parūkas nav super-lētas, bet arī nav dārgas. Esmu pasūtījusi divas parūkas un esmu ļoti apmierināta līdz šim bijusi. Faktiski cena ir ar attiecīgo produkta kvalitāti, ko tu saņem.

1. Par audumiem varu ieteikt Abakhan Fabrics http://www.abakhan.lv
    it īpaši kad ir atlaides un pērk uz svaru.
    Kā arī protams humpalas un veikalus kuri pārdod drēbes vai audumus uz svara. Bieži vien tā sanāk izdevīgāk.
    Ja pameklē internetā un var super lietas pasūtīt arī aliexpresā vai citur.

1. Par ieroci… atšķirībā pēc mērķa. Vai tev ir idejas no kāda materiāla vēlies?
    Esmu redzējusi, ka taisa ieroci no spēļu pistolēm vai arī pašrocīgi :slight_smile:

Jā. Vasarā notiek Unicon, bet ziemā Wintercon (vieni un tie paši origanizētāji).
@UniConCafe un arī Animeforums.lv pa laikam origanizē tematiskus vai arī vienkārši pasākumus uz kuriem var pārģērbties kosplejā.
Kā arī tiek origanizēts Dreamflash (burbuļu gājiens :3 ) kurā var arī pārģērbties…
Esmu redzējusi Maija Grāfā kosplejus, lai gan tur ir vairāk uz specifisku tematiku.

Baltijā tiek origanizēti coni uz kuriem @UniCon origanizē kopīgu autobusu.
Septembrī - Animatsuri ; Jūlijā - Nyaaa!! ; Oktobrī - GameON… ja nemaldos

Diemžēl es nezinu kā ir ar Uniqso. Tur ir jāskatās attiecīgajā sadaļā. Mani mulsināja, ka viņi nav attiecīgajā tabulā. Bet shipping, cik es sapratu ir pa brīvu tikai, ja attiecīgie pirkumi ir dārgāki par 60$ (???)

Go for it! Ja ir nepieciešama palīdzība - raksti :)
Es ieteiktu varbūt mēģināt uzskicēt apmēram kā tavuprāt tērps varētu sastāvēt? Jo man būtu grūti palīdzēt bez tavas ieceres. ^^

2 Likes