Boku no Hero Academia - Cosplay

image

image
image

image

7 Likes

Teiktu tā - nekā Ä«paÅ”a. Kā pati anime… bet tas ir cits stāsts. Un esmu redzējis tikai pirmo sezonu un otrai lÄ«dz vidum ticis… bet galvenais varonis spēj tā iztracināt, ka gribas viņam iefleitēt pa ģīmi.

NebÅ«tu pieminēts no kurienes, kārtējais Japānas trends kurÅ” ar padsmitu gadu nokavēŔanos ir atnācis lÄ«dz mums.

1 Like

Kas tad tev viņā tik ļoti nepatīk?

Raud pa tēmai uz bez tēmas… uzskatÄ«sim, ka viņam scenārija ir ierakstÄ«ts raudulÄ«bas sindroms.

1 Like

Konkrēts topic veltÄ«ts konkrēti Ŕīm varoņa cosplay, konkrēti Ŕī cosplayer izpildijumā… xD

Bet es jau teicu, ka cosplay ir meh… nasing speÅ”l. Viņam pietrÅ«kst ā€œdvēselesā€ aka dzÄ«vÄ«guma… medz but kspleji, viņi labi, detalizeti, bet pietrukst uguntiņas, kasbet ir paÅ”am personāžam.

1 Like

Hmm, kādu laiku padomājot par tevis teikto es arÄ« atcerējos, ka bija diezgan daudz emocionālu gadÄ«jumu no viņa puses. Viņam vajadzētu stingrāku raksturu nevis ā€œpļakÅ”ā€ raksturu. JānosÅ«ta viņŔ ir pie tā uguns varoņa uz audzināŔanu. Jo patiesi, dažreiz arÄ« man ne ļoti patika asaras no viņa puses