Teiktu tÄ - nekÄ Ä«paÅ”a. KÄ pati animeā¦ bet tas ir cits stÄsts. Un esmu redzÄjis tikai pirmo sezonu un otrai lÄ«dz vidum ticisā¦ bet galvenais varonis spÄj tÄ iztracinÄt, ka gribas viÅam iefleitÄt pa ģīmi.
NebÅ«tu pieminÄts no kurienes, kÄrtÄjais JapÄnas trends kurÅ” ar padsmitu gadu nokavÄÅ”anos ir atnÄcis lÄ«dz mums.
Kas tad tev viÅÄ tik ļoti nepatÄ«k?
Raud pa tÄmai uz bez tÄmasā¦ uzskatÄ«sim, ka viÅam scenÄrija ir ierakstÄ«ts raudulÄ«bas sindroms.
KonkrÄts topic veltÄ«ts konkrÄti Ŕīm varoÅa cosplay, konkrÄti Ŕī cosplayer izpildijumÄā¦ xD
Bet es jau teicu, ka cosplay ir mehā¦ nasing speÅ”l. ViÅam pietrÅ«kst ādvÄselesā aka dzÄ«vÄ«gumaā¦ medz but kspleji, viÅi labi, detalizeti, bet pietrukst uguntiÅas, kasbet ir paÅ”am personÄžam.
Hmm, kÄdu laiku padomÄjot par tevis teikto es arÄ« atcerÄjos, ka bija diezgan daudz emocionÄlu gadÄ«jumu no viÅa puses. ViÅam vajadzÄtu stingrÄku raksturu nevis āpļakÅ”ā raksturu. JÄnosÅ«ta viÅÅ” ir pie tÄ uguns varoÅa uz audzinÄÅ”anu. Jo patiesi, dažreiz arÄ« man ne ļoti patika asaras no viÅa puses