Gribu sakt cosplejot, pati esmu meginajusi bet nekad nav labi sanacis- tadel domaju, vaj ir iespejams kur nopirkt cosplay Latvija? (nevaru pasutit interneta TwT) loti veletos pameginat jo sodien biju lido (tiktiko reali) un ieraudziju demon slayer cosplejerus un ta baigi forsi vini izstijas (ja tie bijat jus, vnk pasaku ka izstijaties loti episki, es to nepateicu jo man stress ir runat ar nepazistamiem cilvekiem) tadel ja :D (Side note: ja nav kur nopirkt gatavas, kads var ieteikt veikalu, kur var dabut audumus sadam lietinam? pati uzsut ari maku :D)
ir vieta, kur var atrast ktkadus kostimus- SvÄtkiem, KÄzÄm, BallÄ«tÄm, visai Ä£imenei, KarnevÄla tÄrpi un kostÄ«mi, maskas, parÅ«kas, dažÄdi aksesuÄri ballÄ«tÄm, Vecmeitu ballÄ«tÄm un VecpuiÅ”u ballÄ«tÄm. - Partypoint.lv
tomer nja bernu pasaku utt :(
Pie mums neko jau gatavu un labu neesmu redzÄjis. Cik nu dzirdÄts cilvÄki pÄrk parÅ«kas un pÄrÄjo paÅ”i liek kopÄ. Å uj, veido, projektÄ utt.
Viss jau ir atkarÄ«gs no tÄ kÄdu kostÄ«mu jau pati vÄlies :D Uz sitiena kas Ŕķiet kÄ viegls kostÄ«ms ir No-Face no Spirited Away :D
Sveika!Prieks redzÄt vÄl vienu kosplejeri mÅ«su vidÅ«
Gribu teikt ,ka sÄkums vienmÄr bÅ«s kÄ slÄ«cinÄmi kucÄni ,jo bez treni;niem un mÄÄ£inÄjumiem tev nekad nesanÄks pa perfekto.Atceroties pÄris savus arÄ« gribÄs zem segas paslÄpties aiz kauna :D :D
LatvijÄ baigi speciÄls veikals jau baigi nav ,zinu vienu brÄ«di ,ka Anime-sans pÄrdeva bet ieÄkojot sapratu ,ka ar to viÅÅ” vairs baigi nenodarbojas jo neatmaksÄjÄs visticamÄk.
Ja naudas nav žÄl ,bet vÄlies kÄdu noteiktu tÄrpu vienmÄr vari mÄÄ£inÄt sarunÄt pasÅ«tÄ«jumu pie paÅ”mÄju pro kosplejeriem.Zinu ,ka dažiem vienu brÄ«di tÄda opcija bija.
Audumu veikalu kuru pati vienmÄr apmeklÄju ir https://www.abakhan.lv/ . Ä»oti laba apkalpoÅ”ana,pat var paprasÄ«t konsultÄciju ja neesi zinoÅ”a tajÄ jomÄ.Uz atlaidÄm labas lieta var atrast un viÅiem pat audumi ir uz svaru kur citreiz sanÄk pat izdevÄ«gÄk nekÄ metrÄ pirkt .Patlaban viÅiem Å”ajÄ mÄnesÄ« ir jubileja tÄ kÄ vÄl lielÄkas un skaistÄkas atlaides ir pieejamas.
Bet kas attiecas uz propu taisīŔanu tad parasti Depo vai Ksenukai tīri labi noder.
paldies par padomu :) es gnjau ka saksu ar kko ko var veikala nopirkt (ktkadu alisi brinumzeme lmaoo) un velak pameginasu ko jauninu :))
Ah ,kad ieminÄjies par veikaliem sapratu ,ka aimirsu piebilst par lielisku alternatÄ«vu -Second hand veikali.
RÄ«gÄ viÅu pat ir pietiekami daudz.
Es pati sÄkumÄ Ä·Äru drÄbes ,kas bija apmÄram 50 % tuvu orÄ£inÄlajam un pÄc tam pati modecifÄju kÄ vajag.
PÄc tam jau skatÄ«jos pie tekstilizstrÄdajumu sadaļas kÄdu lielÄku izmÄra audumus kas varÄtu nodarÄt.
KÄ saka viss sÄkÄs ar mazumiÅu
TÄ kÄ neÅem pie sirds tik ļoti ja pirmie nav tÄ kÄ biji iecerÄjusi,galvenais ir saprast savas kļūdas un kÄ to uzlabot
paldiesss :) humana gnjau ka tad ieesu pastisos ko var nopirkt