Anime Watch Club Aug 13 19:00 - Howl’s Moving Castle

The time has come to talk about some walking castles! Next meetups starter topic will be Howl’s Moving Castle.

:house: Where? :house:
Lofts - Matīsa iela 8, Rīga

https://maps.app.goo.gl/nbig5wwDY3hiA2Xc9

:date: When? :date:
Next Tuesday 13th Aug

:clock5: At what time? :clock5:
19:00

Are you coming?
  • Yes
  • No
0 voters

:tada: See you there! :tada:

Anime community is flourishing in Riga and animeforums.lv is here to offer non-Latvain speaking community a chance to have a nice evening by discussing a anime movie and have a geeky afterparty. How these events work:

• You watch Howl’s Moving Castle;
  • We all meet;
  • Discuss the movie for about an hour and have fun!
  • Afterparty in which to chat about anime, games, boardgames or whatever you want

Of course Latvian speakers ar welcome as well as per animeforums.lv tradition. If you have not seen the movie, no worries you still can come, but respect that we will be talking the first hour about our starter topic.

Soc. lapu linki!

Rezervēju mums vietiņu iekštelpās. Pēc laika prognozes ar pārliecību nevar saprast būs silti vai nē uz terases.

Saiets jau rīt! Šovakar pēdējā iespēja noskatīties filmu kārtīgiem darba cilvēkiem. :D

Pirms pusgada(laikam) redzēju, atmiņā vēl ir XD

2 Likes

Es ar pirms kāda laiciņa redzēju, viss atmiņā ir )

@H_Hercogs @WizardsWild @xHorrorGirlx @salkineksa @Rashomeow @5umm3r

Hei, hei, pupsiki! Es šodien sāku just aizdomīgu siltumu un nogurumu, baigi ož pēc temperatūras. Ja galīgi nolikšos gar zemi, netikšu uz saietu. Vēsturisks notikums, jo man laikam tā ir gadījies pirmo reizi. :D

Nekas netiek atcelts, esmu drošs, ka jūs tiksiet galā ar saietu. Nekožat, ja no malas pienāk kāds jauns cilvēks! :D Galdiņš ir rezervēts iekšā zem “Daniels”. Man liekas es nerezervēju baigi daudz sēdvietu, tā nu ja ir pa īsu, jūs varat pārcelties pie lielā galda.

3 Likes

Veseļojies!
un nemaz nedomā slims nākt un mītiņu, pupsik XD

2 Likes

Kā reizi nācu teikt to pašu. Esmu noķērusi pretīgas iesnas, drošības pēc arī šoreiz izklaižu u_u

kurš droši zin, ka būs?

Nu es točna būšu :D

1 Like

Es būšu :sweat_smile:

1 Like

@Rashomeow ar būs ja kas

Gribēju vnk saprast, vai vienam nebūs jārunā ar potenciālajiem interesentiem no malas

Jopcik mizīt, man arī šodien kakls iekaisis, laikam no tā, ka vakar tik drūms aukstums uznāca.

vaitad vakar bij tik vēsi? kka nepiefiksēju

Bija bija, man visi logi bija kā parasti vaļā, un pēc tā gāziena uznāca baigais dubaks.

Ā kaut gan, moš mans kakls iekaisa tāpēc, ka es apēdu čupu melleņu pa taisno no ledusskapja… :thinking: :thinking: :thinking:

Kāds varbūt jau ir uz vietas?

Jo es tuvojos

Es ~5 min kavēšu, jānopērk zeķubikses :sweat_smile: darbā saplēsu :rofl:

1 Like