Anime ko es šobrīd skatos

Man ja godīgi tieši tapēc patīk šis saits bez problēmām jau pārus gadus šeit skatos anime

tur vienigais augstaka kvalitate bez maksas ir 480 bet man netrauce plus nelec virsu kaitinosas reklamas kuras citreiz gandriz vai neiespejami noslegt

2 Likes

Fiziski faili vēl joprojām eksistē un eksistēs, un piejami daudz labākā kvalitātē kā pārkompresēti online saitos.

2 Likes

8/19

Eh, pat nav nekādas drāmas, noplūdušas informācijas, nodevības. :D Neviens neko nezin, cik es manu.

Būtu baigi interesanti īstenībā zināt kā šīs te milzīgās pirātisma lapas eksistē. Kā strādā legālā un finansiālā puse. Kas ir tās kompānijas, kas hostē tos milzīgos pirātiskā video daudzumus un kādēļ tām tas ir izdevīgi.

Lai arī kā to rēķina, datu apjoms tomēr ir vērā ņemams. Spriežot pēc šī AniwaveArchive/aniwave_titles.txt at main · AbyssalSoda/AniwaveArchive · GitHub Tur ir 12308 dažādu darbu ieraksti. Vidēji izmērs uz vienu tādu ierakstu bez variantiem ir lielāks par 1 GB, ja mēs paņemam apaļāku skaitli kā vidēji 10 GB, tad tā visa datu bāze jau sver 123 TB un tas viss netika hostēts vienā vietā, bieži vien kāds seriāls atradās uz 3 dažādiem video hostinga dublikātiem. Sanāk tā nāv baigā problēma kaut kur internetā nohostēt dažus simtus terabaitu video.

Šo es ar uzreiz pēc lielās lapu aizvēršanās manīju. Lapas it kā “aizvērās”, taču datubāze šķietami vēl eksistē iekš citām lapelēm.

Mums atliek vien cerēt, ka šo tā ari nevienam neizdosies līdz galam nokaut, jo tas pa savam ir riktīgs arhīvs ar darbiem, kurus pie mums neviens nekad neizplatīs.

1 Like

Es esmu ļoti pārliecināts, ka Kanade domāja torrentus.

1 Like

Tik slikti? :scream:

1 Like

Ā… Tad gan es nebūtu tik drošs par to visu failu pieejamību brīvā pieejā.

2 Likes

Tos low quality failus nevienam arī nevajag, Nyaa un Subsplease noteikti var atrast krietni labākus.
The beauty of torrents - usually several people have a copy.

1 Like

Es nebrīnītos, ja tajās straumēšanas lapās ātrā pieejā ir daži ļoti nišīgi darbi, kurus torrentos būtu pagrūtāk uz ātru roku dabūt vai vispār to nebūtu.

Protams, torrentos var atrast labākas kvalitātes failus. No otras puses, visi sēž straumēšanas lapās lietotāja pieredzes dēļ, nevis video kvalitātes dēļ.

Šis jau ar labu laiku klepo. Kad to veru vaļā, laimes spēle vai tiks ielādēta lapa vai arī nē.

Ir tāda lieta, diemžēl, bet nekas, es paciešu, jo ir tā vērts.

Tieši tā

Nestrādā tikai no Latvijas IP izskatās, caur VPN var atvert lapu bez problēmām, viss gludi iet.

1 Like

Tie online video tur tak baigi pārkomprēsēti, gan jau tur kādi 100Mb mp4 faili.
Pietam tur jau liek, kad Anime sāk rādīt, tātad web dl, web rip, kas ir parasti cenzēti un kvalitāte atpaliek no BD versijas, kas iznāk vēlāk.

1 Like

Nelietoju VPN, tikai zinu, ka reizēm tiešām ir down, CloudFlare saka, ka “did not receive a response”.

Kaut kad bija, ka pa laikam negāja. Bet, tagad jau sen neiet, tikai caur vpn.

Man iet bez VPN, tikko pirms stundas nokačāju 3 torrentus.

1 Like

Wow, kas par brīnumu, šodien darbojas ar Latvijas IP.
Ha, uz vienu sekundi. Vairs neiet atkal :D

Nē, man vienmēr ir gājis, izņemot atsevišķus momentus.

2 Likes

Skatos tagad šo. Tāda filozofiska Anime. Tā teikt dabas mijiedarbība ar cilvēkiem, mierīga ar pārdomām par dzīves eksistences jautājumiem. Rada tādu pārdomu pilnu atmosfēru.
Noteikti ir vērts noskatīties.

4 Likes

Man jau stāv 10 balles. Skatījos ļoti sen, bet stipri šaubos, ka vērtējums mainītos, ja skatītos tagad.

2 Likes

Oo ja! Piekrītu arī @jurchiks teiktajam. Tās arī ir 10 balles no manis (gan par visām sezonām, gan filmām)… Mūzika ir ļoti burvīga tur. Mēdzu skatīties 1-2 epizodes pirms gulētiešanas. Gluži kā tāda kā “pasaka”.

Asociējas ar ļoti siltām atmiņām

2 Likes