Pats nemaz tik sen atpakaļ skatījos 1. sezonu. Ļoooti patika
no spoilers pls ;D
I would never! ![]()
ko velies uzzinat, es varu vina vieta paspoilot xd
echidna best girl
ņevajaga ;D tie mindfucks riktīgi forši so far
Eh, izdomāju vēlreiz noskatīties
Satisfying AF kā viņš tos pārējos mudakus padara par… Nu… Mudakiem.
palasi mangu.
Nevar jau tā teikt, bet patreizējai arkai trūkst tā asuma kas sākotnēji piemita… Varbūt tas ir
tikai vienkārši intereses trūkums, kas runā.
Ir bijusi doma, bet nah. Nesteidzos.
Satisfying af
Piekrītu!Grafiskais, kaut vai pa kadriem griez un taisi plakātu… Animācija un stāsts arī fentastiski labi.
Jā, cik saprotu daudzi cilvēki arī ir vīlušies. Zinu, ka daži mūsējie šeit arī līdzīgās domās, bet nevaru saprast kāpēc. Jā beigas ir tādas, ka it kā viss ir beidzies tomēr nekas nav beidzies. Kā arī “atslēgas” nēsātājs nemaz nav galvenais konflikta risinātājs, atšķirībā no Mērkaķa. Bet! Es vēl eesmu tik dziļi izpētījis, jo neatminos vairs, bet Mērkaķa mifoloģijā bija liela nozīme, kāpēc viņš ir pārāks pār citiem, vismaz tās ietekme kaut kā bija vērojama. Jā, anime atstāj mazliet pēcgaršu, bet neteiktu, ka tā ir slikta. Ja godīgi, es uz viņu neliku lielas cerības pa savam, tāpēc viņa man laikam ar aizgāja ļoti labi. Gribēju kaut ko vieglu un neuzspiestu ar asa sižetu. Dabūju!
Jau pie beigām otrajam skatījumam Slime Boy.
Un tagad jaunā sezona ![]()
Pagaidīšu, kad viss iznāks.
2 posts were split to a new topic: The Way of the Househusband - topošajā pavasara sezonā
Uzsāku Jujutsu Kaisen - ir ok, neslikts gabals.
Best Slime Boi - nevarēju sagaidīt, kad viss iznāks,
World Trigger - nemaz nezināju, ka iet otrā sezona.
Digimon Adventure Tri - atsāku pēc trešās daļas noskatīšanās hz cik sen atpakaļ.
Pašlaik skatos Jujutsu Kaisen un Yakusoku no Neverland (otrā sezona).
Jujutsu Kaisen - nekā īpaša, ar humoru, nav garlaicīgs.
Yakusoku no Neverland - ļoooooti patika pirmā sezona, tāpēc protams, ka nolēmu skatīties arī otro. Par nelaimi - ieskatījos komentāru sadaļā, kurā cilvēki apsprieda, ka jau ir kaut kādas novirzes no mangas un daļa no storyline vispār izgriezta… Tagad anime vairs neliekas tik spīdošs.
Vispār gribās paskatīties kaut ko līdzīgu Death note, Monster, Psycho-pass, Parasyte… vai arī pretējā galējībā - kaut ko līdzīgu Hellsing ![]()
Nometu, pārāk samežģīts tas viss stāsts.