Anime ko es šobrīd skatos

Ah good ole Hunter x Hunter. Was good.

On a different note:
Es gan šodien pabeidzu Karakuri Circus.
Kopumā baigi patika. Iesaku

Bez manis ,Tu neko nesāktu :D

sāku šito skatīties, pretty dope :nice:

2 Likes

Es ar šo skatos. Liekas neslikts

2 Likes

yaass, nevaru sagaidīt jaunās sērijas.
tā kā esmu nepacietīga, nekas cits neatliks kā lasīt mangu ;D

2 Likes

Es noskatīšos šo sezonu un tad jau redzēs ko tālāk darīšu :smiley:

2 Likes

Burtiski šobrīd skatos… lai gan taisos gulēt.

2 Likes

Sāku skatīties šo, pēc pirmajām sērijām atmosfēra iepatikās, izskatās varētu būt laba.

1 Like

Ayy good show :smiley:

Nosaktījos - pa savam tipiska slice of life anime par skolas ikdienu, taču (!) ar ļoti neparastu un samērā harizmātisku personāžu, kurš kā viltīga un klusa, miermielīga čūska spēj vienmēr izlocīties nenodarot nevienam pāri un palīdzot. Protams, tas virspusēji un uz ātro, jo dziļāk skatoties anime ir daudzi interesanti momenti kuri pastāsta diezgan daudz ko savā kontekstā.

Savulaik šī anime man pagāja garām, jo sākotnēji izskatījās pēc jau dabiskā SOL ar smukpuisīti galvenajā lomā/ Bet noteikti iesaku ikvienam, pat ne žanra mīļotājiem.

P.S. Nezinu kāpēc bet beigas man būtu prasījušās mazliet drūmākas vai dziļdomīgākas, tajā ziņā, ka pirms tām bija izliktas interesantas notis. Neatceros, kā sauca, bet bija ar viena anime par meitenīti un viņas skolas dzīvi, kas beigās izvērtās par visnotaļ neparastu stāstu.

Draugs :tev jānoskatās riktīgi laba.
Es: (pretojos) Nooo. man nenormāli atgādina One Piece.
Bet tad saņēmos un uzsaku. Tagad jau pie patsmitās sērijas nejūtu tik ļoti one piece un varu cilla skatīties xD

1 Like

Fairy Tail was very nice. I love it

Man pie 140 sērijas apnika bet nu es noteikti kautkad noskatīšos :)

Njaa tas bija vēl viens punkts kāpēc negribējās skatīties bet oh well man tagad no darba ir trīs nedēļas brīvas, būs laika pietiekoši xD

2 Likes

Nesen pabeidzu One Outs. Tīri lai mazliet izietu no sava anime preferences loka un paskatīties ko savādāku. Izrādījās tīri nice. Ir savi foršie momenti.

Tagad gan esmu iesācis skatīties Food Wars. Jāatzīst ka uz tukšu vēderu šo anime nav viegli skatīties. Pagaidām vēl esmu 1. sezonā bet ir tīri labi jau iepaticies. Labi animēts ēdiens :smiley:

1 Like

Brīnišķīgs darbs!!!
2 Likes

Šī bija diezgan mīlīga anime. Life goals. Despite the premise, it’s not about hiding one’s otaku-ness. It’s just about the relationships of two adult otaku couples.
2 Likes

sāku skatīties Re Zero

unexpected blood biš, bet other than that, so far me likey ;D

5 Likes

the endless cycle of suffering

1 Like