Pašlaik blenžu no tekošajiem Jobless Reincarnation un Kumo desu ga, Nani ka (So I’m a Spider, so What).
Jobless Reincarnation pats par sevi ir foršs. Zirneklienes piedzīvojumi ir interesanti, animes pati nagla, pārējo varoņi ir pablāvāki, bet nav slikts seriāls pats par sevi.
Dr. Stone pievienoju sarakstam. Samērā interesanti. Kad nenotiek cīņas.
Iesāku šo brīnumu:
Par to esmu iepriekš dzirdējis, kā extra realistic isekai.
Tā kā esmu liels isekai cienītājs, izdomāju noskatīties. Pagaidām šķiet, ka būs labs.
Iesāku animi par skaļāko galveno varoni. Ir ok.
Kādu?
Melnais āboliņš.
Did someone mention Black Clover? ![]()
Turpinot skatoties to Black Clover, aizvien vairāk nevaru ciest kā viņš ir sarakstīts. Tas gan laikam attiecināms uz vairākiem shounen, ko raida pārāk ilgi. Visa tā “I’m the big bad, be afraid” padarīšana ir tik nožēlojami kaitinoša. Tad vai nu paņem priekšā to Clover Kingdom pēc pilnas programmas, vai arī sēdi savā lāpstas zemē un gaidi, kad tev pašu izmetīs kā izlietotu prezi, jo ir skaidri zināms, ka tas jebkurā gadījumā notiks…
Manga vēl ir ciešama, tur garumā vilkts netiek
Sāku skatīties Jouran: The Princess of Snow and Blood. Noskatījos pirmās 3 sērijas, ir ok, vismaz ieinteresēja, kas tur īsti tāds ir. Vienīgais ne tik labu iespaidu atstāja, tas ka ir pārāk daudz slepkavību, pirmās sērijas atstāja tādu iespaidu, ka tur tādā normāla ikdiena, ka visus novāc pa labi pa kreisi. Redzēs kā seriāls virzīsies tālāk.
Veiksmīgā kārtā CR spējuši licencēt One Piece tālāk par Water 7, var atsākt skatīt.
I love it - so cool! Hyped
No kopējo anime ieteikumiem (topic), ko ieteica @Kanade kungs
Nolēmu noskatīties šo darbu.
Nu ko lai saka… beigas kkā Darling in the Franxx nevarēju neraudāt labi, ka beigās parādija tādu kkā mājienu uz to, ka viņa atdzima kā zīdainis un iedeva man nelielu mieru dvēselei.
And other crap ;)
5 sērija :3
Ir ok.
Uz doto momentu skatos Mednieks reiz Mednieks. ![]()
recommend
Iesāku šo gabalu, pagaidām baigi interesants
Kā arī protams par šo fangirloju ![]()