AF kalendāra collab

NU vot bija doma fontus meklēt, it kā jau tā 101 fonts man ir, bet neviens tā neuzrunāja :smiley: Iespējams šos ar uzzīmēšu vienā vai citā veidā…

Bet par ieteikumu super

Burtiki iekš PS viņa sla’'ni ir nosaukti mr, sers, kungs XD

NU tur es biju spēlējies ar gaismu, labojumas un riktējams. Vakar tā pat nepamanīju ;D lkm jau acis aimiglojušās bija :D

Jep! Šis bija un ir mans variants, šeit tik nez kpc nokļuva īsais… aa lkm bija doma ar to asti kaut kā apspēlēt…

Nedz noliegšu, nedz apstiprināšu. :smirk:

2 Likes

Šodien sataisīts fons. Atliek kopā salikt visu un cerams šodien vai rīt būs Janvāris…

1 Like

Forši. Super

Un kā jums @xHorrorGirlx un @Rashomeow iet?

Sākas izpārdošanas sagatavošanās darbi veikala so nav nācies pieķerties,bet nedēļas nogale brīva so ķeešos atkal pie zīmēšanas

1 Like

Ļoti tuvu jau ir… mazliet ap Janvāri gribu padarboties vēl…

10 Likes

Oh Yeah GIF by Jesse Ling

Forgot to post a pic. But progress kalendaram ir. Pašu tēlu zimeju uz citas lapas un pec tam uzlimesu virsu uz šīs lapas. Vēl tikai nevaru izdomat ko man tur apakšā uzkrāsot.

7 Likes

well so far im working on texturing my house with coloring cleanup each section

Sestdien ar to ceru piebeigt un svētdien ķerties jau pie background
sliktākajā gadijumā ja termiņi spiedīs atteikšos no tēlu zīmēšanas
work is killing all my hopes of progress jo pēcāk pavadu darbā 7-20 xD
un mājās atgriežoties atslēdzos līdz nākamajai darba dienai
fun times

7 Likes

Ezeru varbūt?

Laba ideja. Mēģināšu to izdarī rītā.

1 Like

@xHorrorGirlx @Rashomeow jums pa nedēļas nogali izdevās ko padarīt?

Teiksim tā. Šis būtu Finito la Comedia. Ja kādam protams ir kādi ierosinājumi, varu mēģināt uzklausīt :smiley:

Šeit būs links uz PSD. AF Kalendārs – Google Drive

Lai var eksportēt pēc vēlmes un vajadzības. Protams failā daudz kā lieka :sweat_smile:, to centīšos šajās dienās varbūt patīrīt un iemest tīrāku.

7 Likes

Es mājai progresēju mazliet…palicis mājas priekša kāpnes un utt…man tagad bišķi uzkāriens veikalā ar visu Sale, darbā esmu 7-21jau otro dienu :cry:
bet priekšā trīs brīvdienas tā ka ceru beidzot piebeigt māju un iesākt galveno ainu

2 Likes

Man ar tagad interesanti palicis redzēt, kā visi progresē. Nu, meitenes, kā jums klājās ar sava mēneša izveidi? Vai sanāktu izveidot līdz pirmā janvāra nedēļai (4.janvārim, teiksim)? Jo tad varētu vismaz iespēt vēl janvāra mēnesi redzēt. Un tik bīīkītiņ palicis :smiley:

3 Likes

Labs rīts pirms Jaunā gada! :smiley:

@Rashomeow / @xHorrorGirlx - kā jums abām veicās ar saviem mēnešiem?

1 Like

Both of them atm

Multitasking GIF by Originals

2 Likes

Viss notiek

1 Like

kaut kas top :D :D

5 Likes

uuuu, looks nice
pa fontu pašai kalendāra daļai esi padomājusi? kaut kas gotisks piestāvētu

1 Like

man ir fontu lapa kur parasti nokačāju vajadzīgajiem darbiem,uzgāju kad MyAnimeList taisīju photoshopa darbus :Piem.