Beidzot klāt ir zīmēšanas izaicinājuma rezultāti!
Lai arī cilvēku ieinteresībā bija milzīga, tomēr dažādu iemeslu daži atkrita, taču es ļoti labi to saprotu, jo ir sākušās studijas/skola & daži strādā! Galvenokārt - es novērtēju visus kuriem reāli patika tēma, jo es ilgi grozīju galvu interesantai tēmai, kas tieši rosinātu cilvēkus atvērt radošumu. :3
Liels paldies par visiem, kas izrādīja interesi un cilvēciņiem, kuri piedalijās!~
Kvalitatīvs darbs no @Ramenai!~ Tieši tas, ka darbā nav izmantotas daudz krāsas - rada tieši to specifisko efektu. Ļoti detalizēts darbs. It īpaši tetovējumu . Man patīk tas maigais ēnojums, radot neuzbāzīgu 3D efektu… lai gan - subjektīvs viedoklis- es būtu varbūt tumšāk zīmētu bikses (?), taču kopumā tiešām, tiešām foršs darbiņš & superīgi zābaki
Man ļoti patika ideja, ka @Skyren tieši gāja uz @UniConCafe, lai iegūtu iedvesma. Kikimuffs approves, ka tā ir tiešām viena no labākajām vietām, lai gūtu iedvemu
( Kā es pareizi sapratu tad šie ir OC?
, ja tā - tad diezgan lieliski izveidoti ^^ ) Mani šajā darbā tieši uzrunāja tādas mazās detaļās, ko varbūt daži nemaz neievēroja.Piemēram, tā meitene stāv nedaudz tam puisim uz kurpes (vai tur ir apslēpts simbols & nozīme) ?
Tiešām superīgs darbs~ ceru, ka vēl piedalīsies nākamajos izaicinājumos! ^w^
FUTURAMA! tā ir mana vājība
Super-darbs no @Nirutu !
Aww!~ Tik cool izskatās! Neskatoties uz to, ka šī ir “skice” - uzskatu ka šis darbs ir zīmējums, jo šeit ir detalizētas vietas, piemēram, šalle. Kā arī man ļoti patīk tēla poza & priekšmeti, kas ļoti spilgti parāda tā tēla raksturu. Īsi sakot - veiksmīgi pārformēts tēls genderbentā - nezaudējot tēla īpašības un raksturu.
- Šis zīmējums rada pārdomas kāds būtu Bender genderbent seriālā. xD Excuse me~ Man vienkārši ļoti patīk futurama~
Man bija ļoti grūti izdomāt, kuram nodot stafeti. Pēc komentāriem varēja jau noprast, ka man patika visi darbiņi. ;n;
Vēlos nodot izaicinājumu tālāk @Skyren.
Viņa tik ļoti centās un man likās diezgan cute, kā tie tēli izskatās super oriģināli un tieši tas izpildījums un process kur un kā viņa zīmēja
Tiešām liels paldies visiem, kas piedalijās! :pusheen_blush:
Gaidu nākamos izaicinājumus~