AF kalendāra collab

Principā -
@WizardsWild palicis apdeotot februāri
@Kadiljaks ir radošā cīņā ar jamvāri
@xHorrorGirlx novembris arī top
@Rashomeow arī ir uz priekšu pagājusi cik sapratu

Un tad…ir decembris kam ar plāni briest

Būs. Jābūt. Nav citu opciju

2 Likes

te mazliet pārstrādāta versija

6 Likes

tev uz ta zimejums tas teksts ir domats watermarks xD??
bet ta izskatas super cool

1 Like

ahhh, shit, lol, pat nepamanīju. Mēģināju citā vietnē kas nebija super intuitīva xD

edit: nu jau izlaboju.

1 Like

https://failiem.lv/u/7w53a2mdkx
Mēģināju pievilkt kvalitāti, cipari tāpat bišķiņ pikseļaini :sneezing_face:

2 Likes

@Kadiljaks @xHorrorGirlx @Rashomeow Kā jums sokas(vai arī mokas) ar saviem mēnešiem?

Man tagad divas brīvdienas, centīšos progresēt uz priekšu un iemest kādu bildi
A @Rashomeow šodien iebrauks pie manis pēc krāsām un tad tuvākajās dienās ar gan jau būs uz priekšu darbiņš

2 Likes

Pa reizēm palasu šo čatiņu un arī iepazinos ar tā priekšvēsturi. Lūkojot šo visu, kas īsti ir tas, kas pietrūkst, lai visu sagatavotu?

WizardsWild minēja, ka būtu super, ja ir noteikts DL?

Vai tomēr ir sava veida neizteikta vēlme, jo šis ir vairāk tāds brīvprātīgs projekts?

Vai vajadzīga izpalīdzīga roka un sastādīts plāns pa nedēļām?

Tiem, kas nav vēl uzzīmējuši, dodiet ziņu, kas jums visiem pietrūkst. Varam kolektīvi izpalīdzēt, un ja vajadzīgi termiņi, dodiet ziņu.

Pērn Norie bija uzņēmusies vadību, bet viņa bija ļoti maigs darba uzraugs, ar ideju, pabeigs tad kad varēs. Šogad stafeti pārņēmu es, un lai gan aktīvāk bikstu un bakstu tautu, es tāpat arī esmu mīksts projekta menedžeris.

My shortcomings aside, manuprāt āķis ir tajā ka neviens te nav full time mākslinieks( un tie pāris kas bija, baigi nekavējās). Visiem ir darbs, dzīve, utt, kurā šis kalendāra colab ir ļoti maza daļa. Un, lai kā man gribētos, lai projekts ir pabeigts, man ļoti negribētos, lai kādam vajadzētu visu nakti dragā, vai ir spiests mainīt savus plānus dēļ dedlainienm n shit

2 Likes

Esmu kinda izgājis finiša taisnē… jāizdomā kā salikt elementus kopā XD
Problēmas ar fonu un kurā stūrī izvietot “Janvāri”.

1 Like

burtiski šonakt to darīju :D bet tikai tāpēc, ka iedvesm uznāca, pa lielam cik tur stundiņu vēlāk aizgāju nekā parasti… XD

2 Likes

DL no vienas puses ir laba lieta pa savam, mazliet tomēr iesper pa vienu vietu un liek kustēt

O, šis man patīk

rough sketching plus iesaku gleznot pasu māju

5 Likes

Pašlaik tik tālu…
Sākotnējā koncepcijā, man bija vsp ideja ap Cirku, pēc tam ieplijās čūska. Tagad šie divi konfilktē man galvā. Cirka ideja man patīk, čūska one love :smiley:
Bet baigi pārgruzīts izskatās.
Un piedevām nevaru izdomāt ko iesākt ar “Janvāri”… pašlaik nav skaidras vīzijas…

7 Likes

Man gan tā nešķiet. Vienīgi to mēnesi tādā cirkus fontā prasītos, lai iederas https://www.fontspace.com/category/circus

Un varbūt čūskas kungam saturation biku lielāku

1 Like

Man rieši piesātinājums šķiet ok, tikai nesaprotu kāpēc pati kalendāra daļa čuskai izskatās kā lielā ēnā.

2 Likes

Smuki, ļoti interesanti.
Vienīgi ko es tiektu, ka varbūt to “Janvāris” būtu jāredz visu, ka čūskai nevajadzētu to aizsegt.
Un arī piekristu Hercogam ka citā fontā varētu to.

3 Likes

Domājot par fontiem uz reiz iedomājos ka jābūt nevis janvārim bet “JANVĀRISSsss”

4 Likes

tie ir boltieši uz skūteriem? :joy::joy::joy:

1 Like