AF kalendāra collab

Laiks strauji tek, un 2025 gads, jau draudīgi lūr aiz loga. Tāpēc, aktualizēju, atkla šo padarīšanu

@Farlien @Kristianux @WizardsWild lūgums izlabot datumus, lai der pagājušā gadā iesūtītais 2025 gadam

@xHorrorGirlx @Kadiljaks @Rashomeow jūsu darbiņus arī gaidu

2 Likes

Es ieteiktu tev pārbaudīt logus :joy: :joy:
Man personīgi būtu bailīgi ja man kāds lūrētu pa logu.

Aptuveni līdz novembra vidum… mazliet pēc - būs. :crossed_fingers: :crossed_fingers:

1 Like

Es atvainojos par ilgu gaidīšanu, dzīve nebija jauka pret manu, bet šeit ir mans labotais variants. ^^;

Ceru ka arī pārējie nodos savus darbus drīz. Man gribētos redzēt šo projektu būt pabeigtam. Veiksi visiem. ^^

5 Likes

mmm, arī šovakar izdarīš’ beidzot brīvdiena un esmu izgulējies.

1 Like

Forši, super, malači

Tad no kategorijas " jāsalabo datumi" paliek tik @WizardsWild

@Kadiljaks darbiņš būs novembra vidū cik sapratu

@xHorrorGirlx atgādinu par tavu novembri. Lūgums atgādināt arī Rashomeow pa viņas septembri( netagoju jo tapat viņa reti lasa forumu) xd

esmu atvērts izmaiņām, kāmēr ir atvērts editors

8 Likes

Tie cipari liekas biki saplacināti, bet citādi stils ir ok

fonts tāds, jau mēģināju staipīt taisnot. softs ir tāds kā ir

Tur nevajag pielikt arī dienu pirmos burtus ka parasti kalendāra ir

1 Like

Vai bija nosacījums par formātu, izmēriem vai kkas tml? Nevaru atminēties un atrast…

pirms fināla darbiem negrbas vēlāk pārtaisīt…

A4 300dpi kvalitāte un portreta orientācija

@H_Hercogs laba ziņa izvilku savu grafisko planšeti no skapja un sākšu darbu pie kalendāra ilustrācijas krāsošanas

3 Likes

tik sen planšeti neizmantoju ka sastapos ar simtu un vienu problēmu kamēr visus settingus savedu kārtībā
Sākuma gribeju zimet ar PS nepatika ka izskatas ,tad izdomaju ar SAI ar nav tas …izskatas ka saja reize nemsos ar jaunu programmu KRITA

3 Likes

māja top,gribēju sākumā vnk pārskicēt to ko ar roku zīmēju bet ieslēdzās perfekcionisms un gribējās visas līnijas taisnas

galu gala rodas sajuta ka visas iespejamas programmas busu izmantojusi lai so darbu raditu xD lol

6 Likes

Par sevi atgādinu, kalendārs top… :sweat_smile:. Varētu teikt ir kkur pusē. Esošās nedēļas laikā, iespējams, taps. Daži elementi aizņem mazliet vairāk laikā nekā gribētos…
Nākas atcerētis PS pamatus XD un ne tikai
Nebūs gluži tradicionāls kalendārs… tādus vsm neesmu redzējis :sweat_smile: :sweat_smile: :joy:

2 Likes

Hello! atgādinu par šo!
Dacembris jau klāt, bet pāris mēnešu joprojām nav. Novembris un janvāris ir proecesā, cik noprotu, februāris tik jāapdeito, ar septembri radošās mokas laikam, un decembris…ir vēl neliela enigma

Ar janvāri mazliet nobrukusi termiņi - ir jāatzīst :frowning:
Lēni, bet process virzās… ļoti ceru nobeigt ne vēlāk, kā nākamās ned. laikā…

1 Like

Gribētos tomēr novest šo projektiņu līdz galam.
Kaut arī es neesmu šī projektiņa iniciators, tomēr es gribētu palūgt pabeigt vēl ne atrediģētos mēnešus. Tā tomēr is forša ideja un būtu patīkami redzēt šo kalendāru arī uz savas sienas nākamajam gada. ^^
Paldies.

3 Likes

jā, 2 gadi jau procesā, būtu forši piebeigt :raised_hands:

2 Likes

Same.
Tāpēc es jau par to ieminējos vasaras sākumā ņemot vērā ka pagāšgad ar rudeni nepietika, bet :man_shrugging:

2 Likes