Es vēl par to decembri aizdomājos, varbūt ja pietiek laiks, varētu to kā jaunu kopdarbu uztaisīt?
Es gan nesūdzos, mans pilda naktslampiņas funkciju
Idejiski varētu jo toreiz jau nebija visi un mēs vnk randoma skribelejam.
tur vajadzētu savākt cilvēkus kas piedalās un tad zīmēt.
Nē, nu tas random aspekts man pat patika, tāds kontrolēts haoss(gluži kā pirms ziemassvētkiem), bet ja iet uz to virzienu, tad vajag biki vairāk elementus, manuprāt. Bet šitas pagaidām nav prioritāte
Takš, pirms es bezspēkā atlūzu- tiem kas pagājušajā gadā jau pabeidza darbiņus, lūgums apdeitot ciparus, lai der 2025 gadam. Mēs to varam, vismaz kādam projektam šajā valstī ir jābūt pabeigtam!!
@Kristianux @WizardsWild @N0_0rie @Farlien @nulle @haachikooo
Un tad vēl jāieplāno mītiņš decembra kopdarba zīmēšanai. Kā jau minēju man patīk doma pa nedaudz lielu mudžekli, ķipa simboliski attēlojot burzmu Ziemassvētku tirdziņā vai lielveikalos pirms svētkiem
es te meklēju savu iepriekš zīmēto - kaut kur pazudis, nezinu ja der tas foto no pag gada, tad tik ciparus update’ošu
Idejiski domāju,ka der
A tu datumus kā labosi?? Caur Photoshop??
Tas mu gan bija ātri
bij man vēl oriģinālais fails. tik jāpakustina cipari :)
haha, tu komēta
Man ar liekas ka der. Tev tur cipariem tāpat fons ir balts, takā tehniski nevajadzētu būt problēmām
Nē nu ja ir velme zīmēt jaunu neviens neatturēs
paškatījos kas notiek ar maiju, parcik tsuki ir vsp nozudusi no intereneta - tehniski tajā drive mapē ir arī kalendāra blanka - ilustrācija, un tukšums datumiem, tākā, pielāgot 2025 nebūtu tik grūti. Un viņa, to sagatavi tāpat bija publicējusi soc tīklos kā free to use, takā iebildumu nevajadzētu būt
Oki. Es tad drīzumā rediģēšu gadus. Jāpaskatās to vai man nav arī jārediģē būs datumi. Sen neesu vēris vaļā projektu.
Nedaudz pabūros. Nav tie paši fonti, bet centos atrast tematiski līdzīgus. Kā zinādama Tsuki bija ielikusi kalendāra blanku kad failus nošēroja
jā, drošvien!
Taf jau viss safe