Bij bij, hachi bija sazīmējusi. Bet nezinu vai derēs 2025 gadam.
Mēs tieši braucit no saldus saules par šito runājām XD. Bet tad viņš jāsāk organizēt, vēlākais septembrī nevis novembra beigās
Bet es labprāt pamēģinātu vēlreiz jo pati ideja bija afigennā
Kas galu galā notika ar pirmo kalendāru?
es piesakos oktobrim
Tāpēc ka jau sazīmēji, ja? Xd
Bet nu…ja nu kas es ņemu decembri
Es vēl pieturētos pie sava novembra
Tik šoreiz mazāk ambīciju un tikai tradicionāli xD
Piesakos! po par mēnesi
tas pats, oriģinālu saglabāšu tikai dienas pielabošu.
Tātad, runājot par 2025 gada kalendāru - vai ir doma visu no nulles sākt taisīt, vai tomēr papildināt pērnos darbus, kur tomēr ir diezgan feinas ilustrācijas gatavas?
Tehniski, pērnā gada zīmējumiem tik datumi jāpamaina, un viss - tiesa daļai autori ir iekrituši kā akā.
Jo ja mēs gribam to uzspēt, bez baigā stresa un steigas, mums tas ir jāsāk kustināt jau tagad imo. Es pats tuvākajā laikā domāju pie sava decembra
Pa lielam doma bija atstāt jau visu kas ir jo taisīt jaunu atkal prasītu laiku.
tie kas vairs nav šeit var mēģināt sadzīt rokā sociālos mēdijos un uzjautāt vai var pamainīt datumus,pa lielam tas arī viss kas būtu jālabo
Decembris jau kā kopdarbs ar nebija slikts nu tad tur palika pa lielam mans, @Rashomeow un tad jau @Kadiljaks var paķert Janvāri.
nu nebija decembris slikts, viņš tikai likās nedaudz lack luster, un īsti nesasaucās ar to mēnesi.
Nu, es pamēģināšu savu plānu īstenot, un tad redzēs. Nav jau teikts ka tas sanāks kā esmu iecerējis
Nu nebija jau teikts ka mēnesim obligāti jāatsaucās tā pat tur bija freestyles
Fair enough, es tad par savu jūniju padomāšu, mosk kkas citādāks iešaujas prātā
Paķersu. Idejas ir.
Jautājums - vai ir kaut kādi izmēri un nosacījumi vispār?
Izmērs bij a4, un laikam galvenais nosacījums lai beigu fails- bilde, ieskenējums, vai digitālais zīmējums ir 300 dpi
Savējo veco apdeitoju, bet vēl padomāšu, vai neiešajas labāka ideja prātā
Idejiski jau vari zīmēt kā vēlies galvenais lai pēc tam ietilpst šī a4/300dpi parametros
A nu vēl lapa jābūt portretu orientācijā
Piemēram es sāku zīmēt a3 jo sapratu ka man savējo nav ērti zīmēt tik mazā,pabeigšu tad gan skenējot mazināšu uz a4
ui, jāpameklē mans vecais kalendārs! ;3
vai arī tad būs jāzīmē jauns ;D
Man jau orģināls nozudis, labi ka bij ieskanētais materiāls
Manējais kaut kur mētājās pie televizora,krāj putekļus