#30 AF.LV Zīmēšanas izaicinājums - Tattoo

Hehei visiem forumiešiem!

Es tā pētu un pētu un saprotu ka divus gadus nav bijis neviena zīmēšanas izaicinājuma.

Tad nu lai top zīmēšanas izaicinājums Nr.30 tēma tetovējumi.

Tātad izaicinājuma nosacījumi:
Pielietot zināšanas un prasmes zīmēšanā un likt tās vietā šai izaicinājuma kur kanva ir cilvēka ķermenis.
Domājams vērtēšu kādā stilā tiks tetovējums zīmēts ka arī krāsu vai pelēko toņu izmantosanas prasmes bet stila ziņā nav tāds viens favorīts, vērtēšu godīgi.
Doma ir kad jūs visi ņemat vienu un to pašu cilvēka modeli kas ir ievietots augstāk ar nosacījumiem ja gribas ko ne tik lielu bet detalizētu var izgriezt un strādāt ar konkrētu ķermeņa daļu pietuvinātu.

Mazliet par to kas ir Tattoo jeb tetovējums un to pirmsākumi.

Tetovēšanas tradīcija, t.i., zīmējumu un ornamentu veidošana uz cilvēka ķermeņa, caurdurot ādu un ievadot krāsu tajā, radās ilgi pirms arhitektūras, mūzikas un, vēl jo vairāk, modes. Arheologi atraduši priekšmetus no akmens laikmeta, kuri tiek uzskatīti par tetovēšanas piederumiem.

Varat atsaukties uz stiliem kas norādīti wiki vai arī pameklēt online daudzus citus modernākus un varbūt ne tik modernus stilus.
Ceru ka doma ir skaidra.

Tad tik aidā un lai jums visiem veiksmi darbos!

Darbu iesniegšanas termiņš 19.03.21

2 Likes

Oh frick yeah! Tāda nostaļģija!

1 Like

Yeah tik ilgs laiks pagājis tik daudz kas mainījies. Varbūt kāds no @Zimetaju_grupa pat atdzīvosies pēkšņi. :grin:
Liekas tēma diezgan interesanta

2 Likes

Nesen biju atradu mapi kur es liku visus večos zīmēšanas izaicināju zīmējumus un tāda nostaļgija parādījās :D

1 Like

@Sargengelis.kedaas salika likes zīmējumu stūrīti un skatījos ka viņš gājis cauri visam topicam tāpēc domāju laiks atdzīvināt šo tradīciju.

1 Like

Es iespējams lēnām iziešu visam AF cauri, būs varbūt jāpalūdz @Menestrels pēc kāda mēneša uztaisīt badge “redzējis it visu” vai “trejdeviņiem kalniem gājis” :smiley:
Nebūtu like ierobežojums, es iespējams bez gulēšanas jau visam būtu izgājis cauri…

Baidos lasīt visu kas šeit noticis kopš laika sākuma ir tava brīva izvēle. Nozīmīti es veidotu priekš darbības, kuru būtu forši, ja izdarītu visi lietotāji. No tāda viedokļa forumos nav jāizlasa it viss kas jebkad ierakstīts. Te tā pat ir daudz vienreizējas tēmas kā saietu aicinājumi un sešus gadus veci viedokļi visdrīzāk sen nav aktuāli. Es nedzītu visus jauniņos lasīt visu aizvēsturi. Katrs sev var atrast tīkamu daļiņu no foruma un to palasīt.

1 Like

Pilnībā piekrītu, tas tik kā pārspīlējums, noteikti nemaz neizlasīšu visu visur, tikai tēmas, kas saista, piemēram dievinu zīmējumus, pats galīgi neprotu, bet dīvaini apbrīnoju, kad kādam rodas iedvesma un it īpaši, neatkarīgi no kvalitātes, drosme parādīt un var redzēt, ka gadu gaitā komūna nav pārstājusi uzlikt roku uz pleca un pateikt ko tādu, lai… Es nezinu, kā to nodefinēt… Iedvesmojušus vārdus? Ne īsti… Uzsvērt uz pilnveidošanos? Arī ne tas… Nepadoties? Drīzāk kautko no tā visa, bet tā, ka rodas vēlme iesaistīties.
Protams pašbildīšu striķis, gribas piedalīties, bet gribu no sākuma saprast, kas pieņemams un tai pat laikā, šķiet ka nav man tur vietas…
Foto stūris un ko pašlaik klausies, jap, ļoti patīk…

Es: I wanna snek on my arm
Mana draudzene: sure thing bruh
:laughing:

8 Likes

It might be some kind of hint

too long of a tail for that hint… :laughing:

Apsveru sev kaut ko šitam līdzīgu tagad.

5 Likes

yes, i have a thing for flowers nowadays ;D

5 Likes

Izskatās riktīgi nice.

Zem acs :joy: bet nav slikti

1 Like

Vēl 3 dienas lai iesniegtu darbus

Just finished mine. Hope hand drawn body is not out of boundaries.
Cemtos apvienot agrīno stilu kopā ar modernismu

4 Likes

Super, labs darbs

Es neesmu nopietnu tetovējumu cilvēks, tāpēc mana roka, pa lielam, sastāv no šitādiem sīkiem tattoo.

This tortoise is suspicious of you…

6 Likes

Paldies visiem dalībniekiem par iesūtītajiem darbiem!

Tātad, drum roll please:

1. Vieta @haachikooo

Patīkams sabalansēts darbs ar ziediem būtu jauki redzēt to krāsainu.

2. Vieta @Kristianux

Interesants stilu savienojums, atgādina uzreiz Maori stilu.

3. Vieta @Salody

Ļoti interesanti mazi darbiņi, ļoti patīk bruņurupucis.

Liels paldies visiem dalībniekiem, pēc tradīcijām nākamo zīmēšanas izaicinājumu rīko @haachikooo !

4 Likes