Labs vakars,visiem.
Jau esam pavadījuši otro adventi un esam pusceļā uz Ziemassvētkiem tāpēc vēlos jūs visus aicināt pulcēties kopējā pasēdēšanā pirms svētkiem. Spēlēsim galdaspēles,runāsim par jums aktuālajām tēmām. Kā arī visiem kas ieradīsies būs iespēja piedalīties mūsu kalendāra pēdējā mēneša tapšanā.
Šogad gan gribētu taisīt atbilstošu tēmu Decembrim - Ziemassvētku tradīcijas tavā dzīvē (iedvesmojoties no @Kristianux tēmas :) )
Visi materiāli būs iepriekš sagatavoti tāpēc būs vajadzīga vien jūsu esamība šajā pasākumā
P.s arī galda spēles būs līdzi mūsu pašas kas ir iepriekš spēlētas galda spēļu vakaros,tā kā ja ir bijusi vēlme kādu galda spēli uzspēlēt ar mums bet nav sanācis tikt uz pasākumu tad šī ir tava iespēja :D :D
Datumu šoreiz diemžēl ir cik viņu ir tapēc ir fiksētais bet varam vienoties par laiku (lejā varat nobalsot)
Labs vakars visiem,balsošanu aizslēdzu jo situācija bišķi izmainījās
Tātad vakar pēc saspēles vienojāmies,ka daži no mums piedalās šajā pasākumā
līdz ar to mēs šim tikšanās oficiālo laiku pārlikam uz 17:00. Arī galdiņu norezervēju ap to laiku.
Diemžēl ar galda spēlēm ir tā ka arī ņemot savējās līdzi ir jāmaksā par to spēlēšanu.Tā kā es paņemt spēles varu bez problēmām bet par spēlēšanu tad ir jārunā vai esam gatavi maksāti plus uz galdiņa varot būt tikai 6 spēlētāji
@haachikooo lasīju iepriekš tavu ierosinājumu par to spēli. Vnk laika nebija atbildēt bet jā okey es paskatīšos kādas ice break spēles kuras vnk fonā varētu darīt :D plus fokus jau tāpat uz spēlēm nebūtu bet uz zīmēšanu. spēles vnk bija doma tiem ,kas zīmēšanu pabeidz ātrāk
Labs rīts tautai.
Atgādinājums par pasākumu @WizardsWild@haachikooo@Gato un arī tiem kuri no rīta piedalās Jurankas pasākumā- @Menestrels@Kristianux@H_Hercogs@Rashomeow
Arī pārējie droši aicināti.
Aizmirsu arī iepriekš piebilst bet ja ir vēlme uzturēt svētku sajūtu varat uzvilkt kādu neglīto Ziemassvētku džemperi un paķert kādu savu mīļāko svētku uzkodu.Unicons ir bagātīgs ar dzērienu izvēli bet ar ēdienu ir kā ir
Ierados valmierā, tur mani sagaidija mistiska kaste no mistiska veča mistiskā violetā būrī.
Mājās ierodoties ķirsītim sasveicinājos ar kaķi un brīvējot vietu pakai sasitu mīļāko mēģeni. :(
Vēl vienreiz visiem paldies kas ieradās uz šo pasākumu un pavadīja ar mums laiku un piedalījās vienā no kalendāra tapšanas procesiem
Formāts vispār tāds interesants bija. Varētu mēģināt atkārtot :D :D