Warhammer 40'000 - Space Marine 2

Iegādājos 40k Space Marine 2 Gold edition. Eju cauri kampaņai kopā ar botiem, un man patīk.
Citās spēlēs, kur esi viens pret baru ar ienaidniekiem, parasti šķiet, ka esi iespiests stūrī no kura nav izejas. Bet te komanda patiesi palīdz un ļauj pretinieku plūsmu sadalīt daļās.
Tomēr man kā PS5 spēlētājam šķiet, ka spēle nav pielāgota PS5 sistēmai. Grafika netiek ielādēta pietiekami ātri pat ar samazinātiem iestatījumiem. Tiek izmantots paņēmiens, ka, ja ir daudz grafikas, ko parādīt, tā vispirms izskatās izplūdusi vai blokveidīga, atgādinot 720p vai 480p.
Kopumā pēc spēles kontroļu un cīņu plūsmas apgūšanas to spēlēt ir jautri. SM2 ir iespējami uzlabojumi, taču spēle ir laba ņemot vērā īso izstrādes laiku.

2 Likes

Noskatījos visu spēles stāsta līniju YouTube, ir ok. :D Kā arī var redzēt visādas mazas atšķirības no tās spēles versijas kas noplūda internetā 2 mēnešus atpakaļ.

Cerams šo vēlāk vai agrāk izlabos uz PS5. Es ar kaut ko tādu esmu saskāries arī uz PC, kad ir mēģināts palaist kādu jauno, lielo spēli no HDD nevis SSD.

Esmu iepriekš daudz spēlējis God of War un tā grafika ir līdz šim labākais ko esmu redzējis uz PS5. Arī paspēlējot Doom Eternal radās priekšstats ka visas PS5 spēles izskatās tik labi bez liekas piepūles.

Izgāju cauri stāstam. Izrādās šajā spēlē vēl ir papildus režīms - misijas. Tur ir iespējams izvēlēties vienu no 6 klasēm ko spēlēt ar dažādām spējām un skill trees. Tur pat ir arī plašas iespējas mainīt sava personāža izskatu. Izskatās ka stāsts nebija galvenais šīs spēles režīms bet gan tikai viens no režīmiem

1 Like

Pēdējais atjauninājums šo situāciju uzlaboja. Tagad lielākoties viss izskatās neizplūdis spēles laikā un nu pavērās skats uz to cik labi izskatās apkārtne. Gūstot šo asumu dažreiz ir redzams kritums kadros sekundē, bet nu tā ir neliela cena ko samaksāt lai uzlabotu to briesmīgo situāciju kas bija iepriekš.