Uh, bez elektrības gan ātri aiziet secen daudzi modernās dzīves prieki. Īpaši neforši tajās zemēs, kur eletrības pazušana ir ikdiena.
Man liekas drīzāk tur cilvēki pieraduši, protams tas ir neērtības, tomēr cilvēki jau iemācījušies ar to sadzīvot un plānot no tā.
Latvijā cik manīts reti notiek pat lokāli down time, tomēr pat tad cilvēki tādi mazliet pikti kļūst, lai iemesls var būt koks nokrita un aprāva vadus. To neviens nevar prognozēt.
Kaut kur uzdūros tam, ka laikam kaut kas Spānija noticis, saprotu Francijas pusei, kas tuvāk Spānijai arī tur bija viduslaiki. Beļģiju arī aizskāra.
It kā kaut kur esot noticis masīvs pārrāvums, kuru izraisījusi “pārkaršana” jeb kāds lokāls ugunsgrēks kādā nostūrī vai tml., kas izvedis kādu no apakštacijām no ierindas. Neizslēdz arī kiberuzbrukumu, bet pagaidām neviens neapgalvo, ka tas būtu, bet arī baigi nenoliedz
Spain, Portugal and parts of France hit by massive power outage | Euronews
Protams uzvelkot folija cepurīti var teikt, ka izplānota lieta, lai elektrības cenas pasistu uz augšu
Local latvian info… nu kā info… neko daudz jau nepasaka
Es to tā neiedomājos. Atminos, kad mums vienreiz darbā pazuda, ar nevarēja tikt ne iekšā, ne ārā
Nedaudz skaidras naudas…
Čipši un šokolāde…
Mēs nezinam, ko ēdīsim vakariņās.
Nu tu tak i debīla, nu…
Nezināšana, ko tu šovakar ēdīsi galīgi nav tas pats kas “man nav ko ēst šovakar”. :D
Protams, citu variantu nav, sēžot bez elektrības. Elektrība pati neparādīsies, lai arī cik ļoti negribēsies sēdēt bez tās. :D Ja pie mums sāktos problēmas, domāju visi mobīlie akumulatori un ģeneratori momentāli pazustu no veikalu plauktiem.
Vakar dēļ šī Rīgā bij lopiskie sastrēgumi, jo policija katru mašīnu pārmeklēja
Kā es saprotu, nekas nav beidziea un reidi ar satiksmes ierobežojumiem var turpināties
Šie zagļi tagad skaidri zinās cik pulkstens.
Time to pack it up!
Tāds mazliet negaidīts duncis no Bezosa, kurš ja nemaldos, lkm sākotnēji atbalstīja…
Pats čalis dzīvo ASV, strādā par aktieri, tai skaitā, tāds neko, pavēstī tur ik pa laikam kādus jaunumus no turienes.
ļoti optimistiks skats.
tas ko es dzirdēju: būs kolonnas sviras un tā pat liels ekrāns un maksimums trīs grozāmgrābšļi.
Šķiet, ka savulaik to visu tendenci pa savam aizsāka Tesla, jo uz to laiku protams, tas bija, kas jauns, neņemot vērā visādus konceptauto. Tomēr ar laiku tas pārvērtās, tajā, ka visu ko vien var nobāž ekrānā, kaut vai tās pašas slotiņas. Nopietni - nezinu, kas var būt vienkāŗšāks par kloķi, kur iedarbina citus kloķus…