Straume - jauna pilmetrāžas animācijas filma bez dialoga

ir lietas ko labāk ir skatīties kad esi viens un vari izrādīt savas emocijas
Tu taču nesēdēsi ķinītī un nebimbāsi tur uz vietas :D

@jurchiks mazāk par bimbāšanu un vairāk par atmosfēru.
Manuprāt uz lielajiem ekrāniem baudīt ainaviskas un dinamiskas filmas.

Šis vairāk ir ar tēliem fokusā un ainavas bieži palika fonā (varbūt kinčika īpatnība bet straujos pavērsienos jutos kā tuvredzīgs, viss plūda kopā), un pēc skatītāja viedokļa vislabāk iztēlojos skatīšanu mazā klusā lokā līdzīgi kā ar filmas varoņiem, gandrīz vai lai pārnestu izolācijas sajūtu.

2 Likes

A ko ne, lai tik pamēģina kāds kko teikt XD

Es piem esmu atklāti bimbājis emocionālos brīžos

1 Like

Man tieši liekas ks Straume ir tā kuri obligāti vajag uz lielā ekrāna, un uz televizora salīdzinoši mazā ekrāna liels daļa šarmas ir zaudēta… piemēram tā vētra reali neomulīgu sajūtu atstāja, uz mazāka ekrāna tas būtu kā lūrēt caur atslēgas caurumu

Uz teļuks var kautkādu Tarantīno gabalu kur dialogi ir pats galvenais

2 Likes

Manā gadījumā immersion nav atkarīgs no ekrāna vai audio avota, bet vairāk no pašas vides.

1 Like

To each their own. Man iztēlei jaunākās paaudzes video karte vienkārši ir XD

2 Likes

well that one way how to call us old, sure

2 Likes

Pie kājas vispār, nebūtu pirmā reize. Nu, vienīgi, es jau nebrēkšu kā bēbis, bet ja kāda blakus sēdoša sieviete raudātu, man tas liktos absolūti pašsaprotami, no problem.

Manuprāt visas filmas kino ir labāk (ja vien tev nav personīgā kinozāle), vienīgais, ka sūdīgas filmas vnk žēl skatīties uz lielā ekrāna, waste of money :smiley:

1 Like

Skatoties šo kinīti - i did ;D ;D no ragrets :lmao:

Vienīgais, kas šoreiz kinītī maybe traucēja, bija tas, ka 90% skatītāju bija ģimenes ar bērniem, kas gan biki čaloja, gan nemitīgi staigāja turpu šurpu. bet tai pat laikā tas palīdzēja, jo izsita no bimbas un varēju pažāvēt acis hoķ uz sekundi :D

4 Likes

Jāpiesēžas tuvāk. :D

Personīgi es lielāko atšķirības jūtu skaņas sistēmā, man tādu tumbu un sabūferu kā kinoteātrī mājās nav.

2 Likes

Kiwie sarūpējis pārsteigumu – “Straumes” kaķis jau pārtapis ielu mākslas darbā

10 Likes
3 Likes

https://www.instagram.com/p/DEgI1HSz0Zw/?img_index=2&igsh=MW9pMGZkdWNwMTJkdg==

Also straume tika Kodžimas gada animes top 3

6 Likes

Par cik netālu no VEF

8 Likes

Vispār kur tas ir?

Ropažu 5 vai 15 :sweat_smile::sweat_smile: ja pareizi atceros

2 Likes

Ropažu 15

1 Like

Tikmēr otrpus tauta

1 Like

Ja tauta tajā sāk saskatīt dieva zīmes, toč filma ir sasniegusi plašu popularitāti. :D

3 Likes

rakstu nelasīju, bet tomēr piekrītu, ka šis darbs mazajiem nav piemērots. Nav traumējošs vai līdzīgi, bet nešķiet ne piesaistošs ne viņi arī lielos motīvus spēs uztvert.

1 Like