Straume - jauna pilmetrāžas animācijas filma bez dialoga

2 Likes
1 Like

Straume dabūja zelta globusu https://www.lsm.lv/raksts/kultura/kino-foto-un-tv/06.01.2025-filma-straume-sanem-zelta-globusu-ka-labaka-animacijas-filma.a582430/

8 Likes
2 Likes

Kāds soctīklos jau flekso. :D

3 Likes

jā viņiem tur pa sociālajiem tīkliem plūst bildes kur viņi ar šo apbalvoju pie fast food pozē :D :D

3 Likes

No soc tīklu bildēm mani uzjautrināja šis.

(Man kāds stāstīja, ka kabibaras balsij tika izmantots kamielis nevis kabibara - šī bilde liek par to šaubīties)

Izrādās viņi pirms 9 nedēļām ir tikušies ar Kodžimu.

8 Likes

Kaut kur biju manījis…

Iedomājies, ka Straume izrādās ir daļa.no Kojima jaunās spēles :exploding_head::exploding_head:

1 Like

Death Stranding kaut kādā ziņā ir radnieciska noskaņa Straumei.

3 Likes

Un mūsu ziņas jau apsprieẓ̌ dresskodu, stilu utt :expressionless:

Saprotu, ka svarīgi… bet nez…

2 Likes

A ko ne. Vajag, lai zin, ar ko darīšana ir. :smirk::grin:

bij bij kamielis beigās. Vnk sākotnēji tik tiešām gribēja capybaru, bet nevārēja izdabūt tādas skaņas kā gribēja. Tas tākā orģināli Šreku bija plānots citam aktierim ierunāt

1 Like

aj nu tie tak mākslinieki, ko tur tādu sagaida :grin:

2 Likes

ja?
ne ko tādu vēl neesmu dzirdējusi bet nu nebūtu brīnums zinot mūsu tautu

1 Like

tas jau tāpat kā viņi tajā gadā baigi cepās par mūsu pārstāvjiem eirovīzijā-suuden lights,ka viņi ar basām kājām izgāja uz to zilo paklāju

1 Like

ETIĶETE ZEM LUPAS ⟩ Vai “Straumes” puiši ievēroja “Zelta globusa” etiķeti?
Ja ir interese… piejams abonomentiem, kas padora to vēl bezjēdzīgāku, manuprāt.

Bet godīgi sakot, nereti arī Holivudā slavēnības tur ar globusu vai Oskaru rokās ir devušies uz kādu “Maķīti” vai pasūtījuši kādu picu :D
Soo mūsējie nav pirmatklājēji XD

Bet protams liels prieks un lepnums lasot:

"Holivudas Ārzemju preses asociācijas (HFPA) biedri savā balsojumā nolēmuši par 2024. gada labāko animācijas filmu atzīt Ginta Zilbaloža filmu “Straume”!

Uz balvu šajā kategorijā pretendēja vēl piecas filmas – “Prāta spēles 2” (Inside Out 2), “Moana 2”, “Gliemeža memuāri” (Memoir of a Snail), “Voliss un Gromits: Spārnotā atriebība” (Wallace & Gromit: Vengeance Most Fowl) un “Robots savā vaļā” (The Wild Robot)."

Vēsture ir pārrakstīta! Balva “Zelta globuss” par labāko animācijas filmu tiek filmai “Straume”

Šitā appiet visas lielās sttudijas XD

2 Likes

Tas, iespējams, biju es, jo kad es skatījos to filmu, pēc filmas bija Q&A ar Gintu un viņš tā teica.
Iespējams, ka ir mix ar abiem dzīvniekiem, vai arī no sākuma pamēģināja reālu kapibaru un nepatika?

klausījos kā jus visi te priecājaties, un redžeju kā Harisons šim spiež roku…
uz reiz pēc darba ieripoju teātrī noskatīties.

Tiešām labāk būtu gaidījis fizisku kopiju vai ko līdzīgu, šo labāk skatīties mājas.
P.s. visu laiku iekšā vandījās aizstāvošie instinkti dzirdot žēlo ņaudēšanu.

4 Likes

Patiesībā ļoti gaidu fizisko, gribu savā mazajā kolekcijā iedabūt ^^

1 Like

Huuuuh? Why?