Sky: Children of the Light ir 3d, MMORPG, telefona spēle
Spēles apraksts:Tu esi gaismas bērns kurš ir ieradies lai atklātu debesu noslēpumus.
Man ieteica spēlēt sākumā vienai, un es arī to pašu iesaku tiem kas grib izmēģināt, jo stāsts nav tik ilgs, un kad pabeidz stāstu tikai tad ej pēti visus debešu pakšus ar saviem jaunajiem draugiem :D
Un arī otrajai divu bērnu mammai, kura man neļāva mirt nost katru reizi kad atlaidu viņas roku lai darītu visādus brīnumus :D Jo šoreiz es biju tas problēmu bērns :D
Man ari te dazi no daudziem sky screenshotiem ir
Pedejas 2 bildes ir no auroras koncerta ( bija crossover ar dziedataju Aurora) tagad gan uz koncertu ir iespejams tikt ja ir ipasie sparni
Jā, principā auroras koncerts strādā šādi, ka katras dziesmas laikā visi ir teleportēti citur it kā tu būtu daļa no mūzikas video, kur tu vari darīt ko gribu vai arī neko nedarīt un klausīties/skatīties pašu koncertu. Zālē parasti visi ir starp dziesmu momentiem kur Aurora runā ar publiku, dažās dziesmas vietās tu esi viens pats, citās ar pārējiem :D Nemāku paskaidrot :D Bet Auroras koncerti ir pieejami visu laiku katru dienu :D
Draugs ar kuru spēlēju šo spēli atsūtīja steam savu ekrānšāviņus un lai tie nepazustu pēc kāda laika ielikšu šeit :D Nedaudz dīvaini skatīties uz savu avataru no citu skatu punkta :D
Beigas ir ļoti “relaksējošas”, šo pamēģināju, Jua vēl talkā bija, tur pa vakaru tiku līdz galam, bet pēdējais posms tur ir tāds murgs, tur ne sekundi nevari pakustēties, es neizgāju un atmetu. Un viss praktiski no sākuma, tur tās dzīvības vai kas tur bija no nulles lasi pēdējam posmam kad zaudē.
Bet nav īpaši nekā interesanta, spēle pāris vakariem, ja gribas laiku nosist.
Nu tā laikam pavada, lai tiktu cauri pēdējam posmam. Tā jau liekas tulīt pabeigšu, jo līdz beigām nebija grūti, pat viegli, bet pēdējais posms ir mazohisms.
Tur vēl kaut kas darāms ir pa spēli, cik sapratu, bet nebija vairs intereses. Tiku līdz pēdējam posmam, neizgāju, un pazuda interese. Tā arī spēlē negāju vairāk.