Sky: Children of the Light

Kanade tu vienkārši mauci pa taisno uz beigām, ignorējot daudzas lietas ko es tev rādīju ko var darīt :D Un tu vēl aizvien neesi pat pusi spēles izgājis, tad ka tiki līdz beigām nenozīmē ka izdarīji visu ko spēle piedāvā lol :D Un pēdējais posma ir speciāli ir grūts jo katra zeme kaut ko nozīmē stāsta ziņā :D

3 Likes

Es jau domāju. Nav tak FPS, lēnā spēle, kuru jāizbauda.

Nu jā. Izņemot pēdēju posmu, kur katru 0.1 sekundi tev kaut kas krīt virsū un nevari tikt uz priekšu. Un kad zaudē viss no sākuma, 5h graindings par jaunu. ļoti relaksējoši. Bet nu par pārējo, neko tur tādu neatradu ko var izbaudīt, tik tā izgāji un viss.
@Jua, es tur visus lasīju ko rādīji :thinking: Zinu, ka vēl kaut kas ir tur tajā ciemā un tā šur tur paskraidīju, bet nekā interesanta nebija.
Kā pusi spēles? Es visu karti atvēru. Neko tur vairāk neatradu ko īsti darīt.

1 Like

Tu visu laiku teici ka gribi tikt uz beigām es tevi aizvedu uz beigām :D

Vēl daudzās vietās ir elderi kuriem ir savs stāsts un misijas.

1 Like

Ok, laikam neatceros tad, tas bija gadu atpakaļ. Cik raksta main story ir 5h, ar side 11h. Nu man Steam rāda tur 7h spēlēju, sanāk, tad main tikai pabeidzu, bet nosācīti, jo beigas nevar pabeigt, vēl mēģināt 5h visu no nulles un tāpat neiziesi to mazohismu, nav vērts tērēt laiku.

To pēdējo daļu ir jādara pašā sākumā otrā reize ir jādara kad esi visu pārējos atklājis :D

1 Like

TL;DR: you’re doing it wrong :sweat_smile:

Bet tu kopā ar mani netiki tak pati cauri, ne?

Nu tas ar mazohisms visu izej, zaudē, tad vēlreiz visu izej+side kvesti un tad tik beigas. Ar otru reizi+side kvesti sanāk tur ir kaut kas vieglāk beigās?

Eden prikols ir tāds ka tu mirsti un tad atdzīvojies skaitās kā iknedēļas boss, jo vairāk tev ir spārnu jo lielākas ir balvas, jo tur apbalvo no tā cik ilgi vari noturēties un atdzīvināt kritušos.
Jo vairāk tev ir spārnu jo vieglāka ir eden :D

2 Likes

Iknedēļas boss :open_mouth:katru nedēļu graindot 5h, lai to izietu vai arī neizietu . Nē nu tas par traku.
Bet nu runājot par tiem side kvestiem, tad tur garām palaidu, tad vienīgais ko tur vēl var, ja kādreiz gribēsies, tos apskatīt.

Lol Eden jau nav jāiet obligāti es labākajā gadījumā esju tur reizi mēnesī :D

1 Like

Jauns gads jauns pūķa gājiens uz eden :smiley:

Šogad pūķa gājiens bija ar 3 cilvēkiem jo gājām spontāni :D
Vienīgais kas nemainījās no pagājušā gada ir tas ka es arī šogad esmu aste.

Skrējiena laikā pie mums pievienojās random moth :D

Bet pašā eden sirdī katrs gan bija pats par sevi :D

Bilžu maz jo aizmirsu taisīt ekrānšāviņus :D

3 Likes