Journey 🧧

Journey ir 3d, solo vai coop, piedzīvojumu spēle.

Spēles apraksts: Planē virs drupām un slīdi caur smiltīm, pētot aizmirstas civilizācijas noslēpumus.

Par šo spēli kādu laiku zināju, jo visi teica ka ir laba un skaista. Pluss spēlējot spēli Sky man arī teica lai uzspēlēju Journey, un kad Sky atnāca uz datoriem bija ļoti labas atlaidītes un paņēmu beidzot arī šo spēli :D

Spēlējot spēli reāli domāju lol atgādina Sky: Children of the Light, it kā veidotāji nebūtu vieni un tie paši :D
Bet likās baigi īsa, bet šo gan es uzspēlēšu vēlreiz jo gribas visos stūros ielīst :D

image
Šeit arī tev ielika random spēlētājus ar ko spēlēt :D

GUSEVAANASTASUA pirmais cilvēks kuru satiku spēlē, varēja redzēt ka abi spēlējam šo pirmo reizi :D

Sashalok8 ar šo cilvēku es maz uzspēlēju jo ar viņu satikāmies sacensību līmenī kur nebija daudz laika bļaut vienam uz otru :D Bet šeit parādījās pirmās aizdomas ka es jau spēlēju ar citu cilvēku jo simbols likās savādāks. (izrādās bija arī cits cilvēks haha)

Mojones Johnson Šeit noteikti pamanīju ka ir cits cilvēks pēc tā ka šalle bija ļoti gara un bija tāds hmmmm… šis laikam nav iesācējs :D Ar šo nospēlēju visvairāk līdz pašām beigām, viņš nelietis uzdzina uz manis briesmoni kas apēda manu šalli, bet tā kā to muļļu arī pēc tam arī apēda, bijām kviti.
Ūdens līmeni viņš man rādīja apslēptās lietas un pat hidden achievment dabūju, yipiee :D
Sniega līmenī mēs cīnījāmies ar aukstumu un sniegaputeņiem, bet mans draugs, papildus tam visam vēl atklāti cīnījās ar savu internetu :D Bija smieklīgi :D

Tēmas par veidotāju citām spēlēm:

4 Likes

Izskatās pēc Sky :D

1 Like

Tie paši veidotāji :D

3 Likes

Laikam jāiemet mans Journey kosplejs šeit :smile:

7 Likes