Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

6/10. Skatāms, ja nav ko citu skatīties un/vai gribas atslēgt smadzeni. Saturiski te absolūti nekā nav, bet cīņas ir jautras. John Wick the comedy.

Sounds like a fun movie to me.

9/10. Pat nevaru paskaidrot, kāpēc, bet man ļoti patika šī filma.

9/10, fun and depressing. Such is the soul of an artist.

6.5/10, varbūt aiz ausīm var līdz 7 aizvilkt. Bija vairākas stulbas rīcības no personāžiem, vairākas scēnas, kuras vnk didn’t make sense, un vienā vietā, kur Ekziperī lidoja pakaļ kondoram, bija galīgi nepārdomāta fizika un leņķi. Doma saprotama, bet fiziski nereāli ļotenei tādā leņķī griezties, un kondors arī reizēm lidoja pa pusei perpendikulāri lidmašīnai, bet vienalga tajā pašā virzienā. Tas kopā ar samērā sauso aktierspēli, it īpaši no galvenā varoņa, sabojāja visu iespaidu.
Bet vismaz uzzināju, ka viņš ir bijis pilots un ka par viņa nāvi vispār nekas nav zināms - izlidoja izlūkot un vnk pazuda, 8 dienas vēlāk tika pieņemts, ka viņš ir notriekts, bet ej nu sazini, kad/kur/kā (es par viņu iepriekš vispār neko nezināju).

8.5/10, negaidīti interesanta filma par washed-up LasVegasas dejotāju, kura reiz bija pats topčiks, bet laiki ir mainījušies un viss aizgājis pa dēli, tai skaitā viņas dzīve.
Kopumā visnotaļ drūmi, un diezgan emocionāli, Ekziperī ne tuvu nestāv. Bija viens pavisam negaidīts plot twists, kas gan nekur tālāk diži neaizgāja, bet hz kur to vispār varētu aizbīdīt, tāda fucked up situācija.

8/10, vēl viena latviešu filma, šī basically par grupiņu jauniešu, kuri ik pa laikam palieto narkotikas; daži vairāk par pārējiem, daži cenšas atmest, visādas ķibeles, plot twisti, ir interesanti.

Vispār esmu ievērojis, ka pēdējā laikā nāk ārā neparasti daudz latviešu filmu, un visas diezgan labas. Jācer, ka šis trends turpināsies.

9/10, ja ne pat vairāk. Filma par “maskām”, pārpratumiem, un to, kā cilvēki mēģina meklēt skaidrojumus dažādās situācijās.

Ārstēju pēc-Severance lomkas ar vēl vienu labu Apple sci-fi gabalu - Silo. Stāsts ir par pazemes bunkura iemītniekiem. Visa sāls tajā, ka neviens nezina kādēļ viņi dzīvo bunkurā un kas to ir cēlis, jo pirms 100 gadiem visi vēsturiskie ieraksti ir tikuši iznīcināti…

Ja nepatīk starp sezonu gaidīšana, tad gan neiesaku, jo 3. sezona būs tikai ziemā un mistērijas tur ir tiešam spraigas :sneezing_face:

2 Likes

Binge watching Secret Level.
9.2/10. Žēl, ka tik īsas sērijas.

2 Likes

Tu visas epizodes esi redzējis? Kura patika visvairāk?

godīgi: visas fantastiskas pat nevaru īsti likt favorītu.
Par mata tiesu iegūst Nemirstīgais karalis ar vecā karaļa tēlu.

2 Likes

Man atkal tā likās viena no švakākajām epizodēm.

Zvaigznes no augšas neķer, bet par tādu kinoteatrī būtu gatavs samaksāt.
Ir savs humors, paklibs tomēr brīžiem aizraujoš sižets. Interesanti personāži un vizuāls, robota personāži noteikti šeit aizrautu dažus. Var teikt - svaiga un interesanta ideja.
Filmas pasaule, mūsdienu pagātnes 90-to futūrisms aka mūsdienu laika līnijas un futūrisma mashup. Kopumā interesants skatījums. Mazliet atsauca atmiņā Real Steel, kura ja patika, arī šī varētu pie sirds aiziet.
Visvairāk skumdina tas, ka cilvēki akcentē filmas budžetu no tā atsperoties un sakot, cik filma ir slikta, tomēr nezinot to visu, filma ir ok. Ja skatāmies Netflix kateogorijā - stabils skatāmais.

7/10

2 Likes

yeah, ja es neko nebūtu par viņu dzirdējusi, pat būtu baudāmāk skatīties from the get-go ;D a tā, tu sēdi, skaties un gaidi “nu, kad būs tā sliktā daļa” :D

2 Likes