Nu tas tā, sākumā biju uzlicis 8/10, but it’s still a Marvel movie, bija šis tas meh, kā parasti.
Bet kopumā bija manāms shift in narrative, vispār Holivudas filmās pēdējā laikā ir manāms zemteksts “family and unity is important”, un šī filma nav izņēmums. Un tas ir viennozīmīgi labi, jo Holivudas filmas būtiski ietekmē sabiedrību.
6-6.5/10, filma īsti par neko. Nekādas dziļas domas tur nesaskatīju, un mīlas stāsti savā starpā arī nebija saistīti, izņemot pirmo un pēdējo, kurā viens no personāžiem atkārtojās, bet tas arī viss.
8.5/10, fascinating history and life story, sad end of life, tragic centuries of neglect followed by a miraculous resurrection.
nostaļģija gave in, sen nav redzēta:
varbūt arī man jānoskatās Brendona Frasiera “Mūmija” (1999)
Krūmkuiļa Saņas trešā filma bija visai liels vīliens, labi ka notorentoju.
hedge-hog Sonic tika izvilkts cauri Latgalītei
10/10, superīga komēdija. Atsevišķos momentos flaming gay, tai skaitā no paša sākuma, bet tas bija samērā maz un baigi uzspēlēti.
8.5/10, pamatīga drāma, bet diemžēl biju gaidījis ko vairāk no tik hyped up filmas. Bija laba, bet ne TIK laba.
3.5h gara, ar 15 minūšu pārtraukumu pa vidu.
Arī runa pirms filmas pastāstīja diezgan maz par filmu vai galveno personāžu, es atceros info par režisoru, bet ne par arhitektu…
Also, man blakus sēdēja kāds drūmi autistisks čalis, kurš kaut kāda velna pēc baigi smējās par visām seksa scēnām, pat tām, par kurām smieties bija ABSOLŪTI nepieņemami. Gribējās iemaukt, bet prātā nāca doma, ka maybe tas ir kaut kāds coping mehānisms uz kaut ko, ko prāts nesaprot.
Seksa scēnas nebija vienīgās, bet par tām viņš bija izteikti sajūsmināts.
10/10, spriedze no sākuma līdz beigām, fantastiska filma.
Lekcija pirms+pēc filmas, un tai sekojošie jautājumi bija bezmaz vai tikpat vērtīgi kā pati filma.
9/10.
Šī atsauksme ļoti labi visu pasaka:
7.5/10, kinda trippy, negaidīti daudz melnas komēdijas, padaudz WTF un cringe momentu.
7/10, labi uztaisīta, bet viens glābšanas moments bija garām, acīmredzami uztaisīts, lai dramatiskāk.