Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

Tā kā reti kaut ko vispār noskatos, tad varētu arī piemēt šo.
Pirms kāda laiciņa pa TV (LTV1) redzēju.

Kritušās Lapas / Fallen Leaves
Somu filma.

Pilnīgi nekā baiga, some drama, some romance starp diviem kūtriem Somiem ;d
Un varbūt kāds jociņš šur un tur. Savā ziņā arī tāds kā slice of life piesitiens nedaudz.
Ja nav ko skatīt un lēni gabali neatraida, tad var uzmest aci.

Ja ir vēlme skatīt ar Latviešu audio tad par brīnumu to var noskatīties šeit.

šito skatos:

tik tāda feina, jancīga un forša!

2 Likes

image

Ko vēl vajag pilnai laimei? :smiley:

1 Like

Give me Nick Cage anyday ;D tiesa, te vairāk gaidīju, ka būs par maģiju, buršanos utml, bet vairāk bija gud ol’ american romcom humour. tāpat kkas interesants vieglam vakaram ;D

Pirmīt noskatītā Dinner in America filma lika man atcerēties par šo šovu.
Tad nu saņēmos un noskatījos pirmo sezonu, jeb drīzāk re-watched pirmo sezonu.

Again - weird (not just main characters), dark and edgy comedy, drama, some romance, etc.

Manas domas par to toreiz, pirmajā skatīšanās reizē.
Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos - #255 by Enemijs

Un šoreiz noskatoties, it’s still so good. I love it. :heart:

Beigas nedaudz vēl iekremj, laigan šoreiz daudz daudz mazāk, jo es šoreiz zināju kas beigās gaidāms, un šoreiz ir zināms ka beigas tomēr aiziet vienā virzienā nevis otrā, jo eksistē 2. sezona.

Bet jāmin, ka otro sezonu gan neiesāku skatīt, jo izlēmu uzmest aci citam šovam.

Un arī tā dziesma no šī šova :3

3 Likes

8/10, prikolīga filma.

Un tas cits šovs ir šis.

YouTube Original Premium šovs.
Ja kādam ir YouTube Premium tad var droši tur visu noskatīties.
Bet arī Amazone ir pārpirkusi šovu, tad nu arī tur var redzēt, protams pa samaksu.
Protams es jau ceļoju pa septiņām jūrām :pirate_flag:

Bet nu pirmā sērija iekš YouTube ir pa velti.

Yet again, weird characters, drama, some romance, edgy dark comedy.

Bet nu foršs šovs. :ok_hand:

Tik diemžēl nav turpinājuma.
Nav tā ka paliek uz clifhanger, bet ir nepabeigtas lietas un vēlams redzēt kas notiek tālāk.

Varētu domāt, ja jau Amazone pārpirka tad šie uztaisītu otro sezonu, bet nekā, klusums.
Oficiāli šovs nemaz nav atcelts, tā kā nevar neko zināt. Bet lielākā daļa jau noprot, ka nedabūt turpinājumu.

Bet nu iesaku šo ar noskatīt.
p.s. really nice soundtrack, it īpaši labi izvēlētas smagā gala dziesmas :metal:

p.s.s. nu ko, nāksies tagad pabeigt TEOTFW, noskatīt tā 2. sezonu.

2 Likes

:100: I loved it too!

That’s the charm of it

1 Like

9/10, man kārtīgi iegāja.

7/10, it kā šausmene, bet ņihuja nebija šausmīgi, nevienā momentā. Atmosfēriski bija, bet suspense kkā vispār nepaķēra. Or maybe I’m just too old for this shit :smiley:

Nu tad beidzot pēc pāris gadiem šodien nobindžoju otro The End of the F***ing World sezonu.

Was it good?
Yes, it was good, pretty nice. The ending was fine too.

Was there a need for 2nd season?
50/50. … Pirmā sezona bija balstīta uz grafiskās noveles ar pāris pārmaiņām. Be otrā sezona ir pašu izdomāta.
Savā ziņā ar pirmo sezonu būtu pieticis, pat ja beigas ir okey un tai pašā laikā a bit annoying.
Tomēr, ja ir vēlme pēc vēl vienas, tad otrā sezona it pilnīgi laba tam.

Tik jāmin, ka šajā ir mazāk humora. Tik šur tur tas parādās. Arī, tā teikt, piedzīvojums un trakulības šeit īsti nav, kā tas bija 1. sezonā.
Šī sezona ir vairāk depresīvāka, vienam otram ir ptsd and stuff, vēl lielāka nesaprašana ko darīt ar dzīvi nekā pirmajā sezonā, utt.
Bet nu protams, arī ir savi plot twisti un pāris notikumi kuri ir interesanti. Vismaz nav garlaicīgi. Es gribētu teikt, ka šeit it kripata trillera.
Viens otrs moments uz beigām ar liek domāt “vai tiešām tā viss beigsies?”. Vienā brīdī tas liekas crazy, bet saprotami. Bet tad citā “no, no NO, it can’t end like that”.

Bet savā ziņā jāsaka, ka dažiem šī īsti varētu nebūt must-watch sezona.
Daži varētu būt apmierināti ar primās sezonas beigām.
Bet ja ir vēlme redzēt vēl un redzēt interesantu vienu otru pavērsienu, tad gan iesaku šo ar noskatīt.

Bet nu kopumā lielisks šovs. :+1:

3 Likes

Esmu vēl citu edgy, dark humor, drama, etc medībās.
Bet diemžēl neizskatās, ka būtu vairs kas baigi līdzīgs nesen minētajai un noskatītajai filmai un seriāliem.

Bet uzgāju kaut ko varbūt nedaudz tādās noskaņās. Ne īsti, bet nedaudz.

It was fine, good.
Tāda palēna filma.
Bet nu es biju pārsteigts ar notiekošo uz beigām. Nebiju ko tādu gaidījis. :astonished:
Un tad pašās pašās beigās ir viena lieta kura ir nedaudz confligting. Ka varbūt varēja labāk tā nekā tā, bet ir jau okey, nav jau nekas beigu sabojājoš.

If you wanna watch something, it’s pretty fine for some calm evening watch.

1 Like

noskatījos:

ir vēl 2 un 3 daļa un tikko iznāca chinatown detective 1900
forša komēdija + detektīvs = best light watch combo
ir arī savi twists

Kill Bill. Mūzikas izvēle kož ausīs bet mākslinieciski-tehniskie efekti ir kvalitatīvi.
viņai jākaunējas par savu izcelsmi jo neviens patiess japānis neliks asiņainu katanu saijā

1 Like

holy hell, pēc 20 gadiem, kad vairs neesmu tik jauns, redzu cik filma patiesībā bagāta ar detaļām, un arī to cik meistarīgi izpildīta gan praktiskajos gan vizuālajos efektos. 10/10 chefs kiss.

2 Likes

9/10, skaistas gleznas, interesanti stāsta par vēsturi.

9/10, feina filma, lieliska aktierspēle, neslikti plot twisti, it īpaši pēdējais.

1 Like