7/10, it kā neslikta filma, bet lēna, un galvenie personāži kaut kādi bremzēti, otrā plāna aktieri pat nebija tik lēni. Also, balsis bija ļoti skaidri ierakstītas vai nu atsevišķi, vai kaut kā debīli, kas mani kaitināja.
sākam šo
interesenati, ka tehniski šis ir tajā paša visumā kur James Gunn suicide squad filma un peacemaker šovs
holy, fuck, pirmās epizodes ending dziesmu izpilda fucking koorpiklaani
Šodien atsākām X Files skatīties, tā kā neatceramies kur bijām apstājušies, sākām no jauna🔥
Uzmetu aci cik šis garš. Tik 11 sezonas un 217 epizodes.
Tikai :D
tikai??
a ko tu ? Hameljonu rotaļas garumā gribēji :D :D
Daudz labu brīžu, ļoti patika Nosferatu spēju attēlojums un bija patiešām spraigi un baigi momenti. Turpretim galveno tēli aktieri ir diezgan vāji, kaut kā pietrūka iekšējā dziļuma, vismaz uz pārējo aktieru fona. Kopumā skaista, drūma un interesanta filma, un pelnīts stabils 7/10, taču manā ieskatā vājākā no līdzšinējām Eggersa filmām.
vakar šito noskatījos, nebiju redzējusi, omg ciiiik forša filma and how come es tikai tagad par tādu uzzināju ;D 10/10
well, patika, bet nepatika, i mean tiešām laba filma, bet drausmīga
Kas tur tik drausmīgs? Neskaitot, protams, situāciju.
par situāciju jau tieši arī domāju
Nu labi, bet vai tad tas tik ļoti bojāja visu pārējo filmu?
what do you mean “bojāja”? es tak saku, ka ļoti laba filma
Nu tu tak teici, ka “patika, bet nepatika”…
7/10
Forša bet pārāk naiva likās, pat ja balstīts uz reāla stāsta
was ok watch, grūti pateikt vairāk.
Just now finished this one.
As they would say, this movie is tits.
Damn, so good.
Fun, edgy, weird (in a good way), at the right times sweet (romance tag).
It has nice soundtrack too.
Pats sākums varbūt tāds palēnāks un weird, bet aiziet jau labi.
Traileri YouTube ieteica pagājušā gada vasarā, saglabāju, bet tagad tik saņēmos beidzot noskatīties.
Viena dziesma no šīs filmas ar guva popularitāti iekš TikTok ap pagājušā gada rudeni.
Laigan pati filma ir no 2020.
Iesaku noskatīties
p.s. Savā dīvainībā un dīvainajos galvenajos tēlos lika atcerēties TEOTFW aka The End of the F***ing World seriālu. Laikam nāksies to noskatīties atkal un pabeigt. (2. sezonu tā arī neesmu vēl aizvien noskatījies)
Treileris izskatās rēcīgs