Normāls japaņu horrors, var redzēt centušies japāņu kultūru iekļaut. Karoč take shot each time they bow:
Noroi (2005) - IMDb
11/10, an absolutely wonderful and at times quite heart-wrenching movie about families and different times. There was some slightly-off CGI with the faces, but idgaf, didn’t ruin the contents for me at all.
10/10, ļoti episka filma ar diezgan feinu nobeigumu, kas, IMO, atbilst mūsdienu pasaules situācijai.
Makrinusa dižais plāns bija iespaidīgs, the man schemed ALL the way.
9/10, labs sērijas nobeigums, bija kaut kas būtiskāks par mindless violence un gore (lai gan tā arī bija pietiekami).
Skatos visnotaļ interesantu filmu, kā ieslodzītie izbēg no gulaga Sibīrijā un mēro 6400 km gājienu (reiz par kaut ko tādu biju dzirdējis jau pamatskolā). Interesanti, ka šajā filmā viens no ieslodzītajiem ir latviešu mācītājs (kuru attēlo viens no Skarsgård brāļiem).
10/10, a fucking WILD ride, a rollercoaster of emotions! Excellent acting from all the important characters!
Made even better by the fact that I know Russian.
Riktīgs fufelis, maksimums 6.5/10, ja aiz ausīm pievelk. Baigi daudz cringe un riktīgi tizla humora, meh CGI, pārsteidzošā kārtā bija pāris scēnas ar acīmredzamu AI saturu. Cīņu scēnas bija feinas, deju scēnas bija ok, pat pāris labas emocionālas scēnas bija, bet tas nespēj izglābt kopumā just meh filmu. Un vēl būs otrā daļa…
Stabils 5/10
Nebija tik briesmīga kā epic movie/disaster movie/meet the Spartans., šaj pat bija saprotoma, tiesa gan nodrillēta sižeta līnija un katras 5 minūtes necentās parodēt citu filmu. Bet ļoti viduvējs gabals. Pāris smieklīgi momenti, pāris forši efekti, pāris charmingly retro atsauces uz veco youtube un MySpace. Bet visādi citādi- viduvēji un aizmirstami
nu ko gadus atpakaļ iesāku skatīties
laiks pabeigt arī :D
Nu par šito tomēr būs kāds 4 no 10. Esmu smagi vīlies, ka pirmo reizi jūtu, ka jāuzraksta nedaudz garāks penteris.
Man ir patikuši vilkači filmās (tādi, kas ir atmiņā paliekoši un iedveš kādas bailes pat pašam, īpaši uz nakti, staigājot vienatnē), praktiskie efekti (jo nu, uzaugu ar Godzillu - veci kostīmā, kas demolē mini Tokiju). Domāju, ka šeit būs kas līdzīgs, bet jāsaka, ka nodomāju pie sevis beigās: “Kas pa h*iņām?”
Daudz plot-holes un jautājumi, bija divi vilkači - kur viens no viņiem bija bomžu drēbēs un otrs - ar auskariem un ja nemaldos, pat ar augstpapedēnēm! Survivor instincts pilnīgi nekādi cilvēkiem - izšauj visas 12 patronas gaisā un domā, ko darīt, kad skrien pieci mūdži pakaļ - pūš tik virsū piparu gāzi.
Galvenais varonis beigās pārvēršās par vilkaci, lai aizstāvētu sava mirušā brāļa ģimeni pret citu vilkaci, kas uzbrūk viņu mājām - sanāk. Bet lo’ and behold, viņš pats sāk uzbrukt brāļa ģimenei, atgriežoties pirmajā lauciņā… Pienāk rīts - pārvēršās atpakaļ un mirušā brāļa sieva uzmet viņam googly “f*ck me” acis - THE END. Tiešām nesaprotu, ko noskatījos.
Vienīgā bēda bija tajā, ka noēda meiteni, kura deva kēksiņus kaimiņiem, lai uzmundrinātu visus dienu pirms…
Bet fu - jāatsvaidzina palete ar kaut ko citu.
7/10. Es ceru, ka modernie režisori jaunatklās, kas ir video rediģēšana un beigs stiept lietas garumā. Filma varēja būt vismaz 30 minūtes īsāka neko nezaudējot, bet kopumā pavisam skatāmi un izklaidējoši. Galvenā aktrise izcila.
How much TikTok do you watch daily? Šī filma bija piebāzta ar action un dialogiem!
Man nav tiktok. Filma vnk super repetitive priekš vairāk kā divām stundām.
Damn, es negaidīju tik sirsnīgu un vizuāli skaistu gabalu. Filled me right up with Christmas cheer
Turpinot svētku sajūtā - dikti feinais pašmāju gabals, brīžiem gan ož pēc Hallmark filmas, bet tāda pašmāju izpildījumā, ir ciešams
Tā apaļīgā policistevkurai patīk dziedām un driftojošais pajols ar handlebar ūsām ir labākais duo
Novembrī sāka iznākt sērijas.Domāju pacietīšos līdz kamēr viss iznāks,bet tomēr nenocietos un Ziemassvētkos iesāku skatīties xD
Sliktākajā gadijumā pēdējā sērija būs 4. janvārī, ilgi nebūs jāgaida pat ja paspēšu noskatīties pārējo iznākušo
Pagaidām viens no maniem fav jau no pirmās sērijas pirmajām minūtēm aizrāva seriāls un man tā reti ir