Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

Uuu pa šito es ar nesen uzzināju, likās intriģējoša

Škrobe tikai, ka, lai gan filmā ir top Holivudas aktieri, tā filma ir tikai IFF ietvaros un vakar bija pēdējais seanss no 3.

Damn, kas pa bombu. 9/10. Vai filma ir reālistiska? Nē protams, ļaunie brutu impērijas aristokrāti ir tik sadistiski/nekompetenti ka tas jau robežojas uz karikatūras. Abi galvenie tēli šķiet burtiski neiznīcināmi, un šiem fizikas likumi šķietami neeksistē. Like, theres some anime level shit happening.tajā pašā laikā pretinieki mirst burtiski no apdauzīta pirkstiņa. Motocikli tiem izmantoti ka melee ieroči, loks kam nebeidzas bultas un turklāt pārlāde tika veikta kā automatiskajam ierocim. Bet tas viss iet šaj filmai par labu, jo tas zem visiem slāņiem ir eposs. Neviens neies un nebakstīs Lāčplēsī sūdzoties par sižeta nepilnībām. Šis ir tas pats gadījums.

Un galveno tēlu bromance, nodevība, un izlīgšana ir tik feina. It īpaši filmas sākumā viņu draudzība šķita pat par ko vairāk rietumu acīm, bet cik esmu lasijis, Indijā platoniskās draudzības just do be like that

2 Likes

Kaut kā uzgāju šādu dokumentālu filmu:

Stāsts par puisi, kurš visu savu dzīvi pavadīja ratiņkrēslā, bet kurš caur digitālo pasauli (šajā ziņā World of Warcraft) spēja palīdzēt citiem. Jāsaka, ka aizkustinoši - ka lai vai kādas distances attālumā esi, vienmēr spēsi kādā veidā palikt atmiņā citiem.

2 Likes

9/10, smaga filma par dzīvi nabadzīgā rajonā, visādām dzīves grūtībām. Pavisam mazbišķīt fantastikas elementu. Īpaši paķēra frāze filmas beigās: “no one’s a no one”.

Ar šo arī Riga IFF 2024 ir noslēdzies; bija daudz tiešām feinu, pārsvarā smagu filmu par nopietnām tēmām, un tas ir labi, tādas filmas man patīk, tādām filmām ir reāla jēga, tās ir vērts skatīties, no tām kaut ko var iemācīties.

redzēju pāris fragmentus no youtube shorts

love these guys

Mēģināju iebraukt britu versijā- neizdevās.

Mēģināju iebraukt amerikāņu versijā - arī neizdevās, bet vēl smagāk

1 Like

britu versija man ar no no
bet nez man patīk spoku tēli šajā versijā
bet varbut serials iet pie sirds jo galveno aktrisi-Sam atveidotāju esmu redzējusi vairākos seriālos

Izombie un…nesaki ka power rangers rpm XD

Bet vsp šitas formāts ļoti labi paļaujas reģionālām adaptācijām imo. Pat neviļus aizdomājos kādi gari varētu būt pie mums

Teiksim ložu sacaurumots 90to mafiozņiks
Kolhoza dzērājs ar traktora stūri krūtīs
20to gadu mākslinieks bohēmiķis
Kāds no jaunlatviešu kustības
Livonijas ordeņbrālis un lībiešu kareivis, kas joprojām kašķētos pa pasaules uzskatiem
Utt

2 Likes

Nē kā minēji izombie un once upon a time viņa bija Tinkerbell
Plus skatījos arī viņas Ziemassvētku filmas sēriju-a Christmas prince

https://www.forumcinemas.lv/event/304082/title/substance/

btw

1 Like

Nu tad tiem, kam patīk šausmenes, obligāti jāiet. Reāli kruta filma, bet ne vājiem nerviem.

sāku šito skatīties - riktīgi feins easy to watch seriāls

sāku šito skatīties:

tiiik forša ;D

1 Like

Es esmu otrās sezonas vidū…tik wholesome…sen tik ļoti seriālu neesmu izbaudījusi skatīties

2 Likes

yaaas, es vakar pirmo sezonu līdz vnk aizmigu, skatījos - tiešām wholesome un tāds fun to watch! ;3 :kawaii_potato:

1 Like

Ar māti noslatījāmies pirmo epizodi tet projektam Šausmīgie stāstiņi. Cinematogrāfija un atmosfēra baigi labiem, pirmā stāsta brāļu duets pēc šausmu stāstu paražām pilnīgākie lohi. Bet nu overall diezgan mid gabals, izņemot beigas kad dēmoniskā slīkone tautu meita tiek uzvarēta deju cīņā un tiek prosta piekauta tā ka ilkņi pat izlūza ārā. Mātei savukārt šīs beigas visu epizodi sabojāja :D

2 Likes

xD es pirmāks domāju ka pārklausījos nācās attīt un saprast ka ne pieminēja gan mūs lmao

3 Likes

10 minutes later and they still talking about us … usual they just mention us once and then we are gone

1 Like

sorry for the spam but lmao

tas tulkojums xD

4 Likes