Kā ir? Jaunibā rezēju, bet īati iespaidu neatstāja.
nuuu vienreiz skatāma, bērnišķīga un ar laimīgām beigām. ja gribas kaut ko innocent to watch - dis is it
vakar noskatījos šo:
nu tas suns vnk vārgulis, ņuņņa, kā vsp tā varēja rīkoties!? long story short - noraudājos. ;D
CN jaunības gadi. XD
Cik nu es tolaik skatījos jeb drīzāk cik sanāca tik bija, bet atminos, ka šausmīgi patika Mordekaja un Rigbija trakie nedarbi un piedzīvojumi.
Tagad skatoties - sasodīts! Vēl smieklīgāk un jautrāk pa daudzām lietām, jo vairāk saproti un zini
Un dažu personāžu atsevišķas arkas pat visnotaļ aizrautīgas. Sēriju daudz, bet visas pa 10min, tpc vispār kā sēmuškas.
bāc, tā ir laba multene! ;D
Cik jau jaunības gadi, drīzāk zelta periods pirms norieta
Rudens atnācis - laiks atsākt melnbalto filmu skatīšanos. Ieraudzīju Netflixā “Laughter in Paradise”. Ļoti laba - patika tas, kā katrs no centrālajiem tēliem mainījās, darot to, ko nekad nebija pieraduši darīt (vai par sevi atzīt).
Arī lūkoju pa TV un internetā ap ealy 2010’s.
(+Adventure Time)
Tik diemžēl man pēc 3. sezonas Regular Show palika meeeh, nodropoju. Laigan ir viena otra sērija manīta no kādas 6. vai 8. sezonas un likās nice.
Adventure Time man izvilka līdz 6. sezonām. 5. sezonas beigas nošokēja mani, bet 6. sezona iesākās labi, bet ātri vien garlaicīga palika.
Ir jau doma tomēr atsākt un noskatīt visu, bet slinkums.
Regular show veidotājam ir vēlviens gabals, tikpat absurds, bet visi tēli ir 30gadnieki. tāds kā draugu pēdējo sezonu vaibs, bet ar regular show bezsakaru, saucas Close enough
Adventure time es galīgi nespēju iebraukt. es zinu ka tur ir baigi labais scenārijs, utt, bet tas mākslas stils vnk nebija man
Var teikt ka es esmu to iesācis skatīties … laigan es to iesāku kaut kur ziemā/pavasarī un tik kādas 3-4 sērijas noskatījos, un atkal esmu “iepauzējis” xd
Bet nu jā, reāli kā Regular Show priekš pieaugušajiem. Tās pirmās sērijas likās ok, bet nekas baigs.
8/10, patika tērpi un diskusijas.
Pavisam svaiga opera, ļoti moderns settings, modernas tēmas, interesanti vizuālie efekti, kaut kas pavisam jauns operas pasaulē. 8.5/10
9.5/10, ļoti feina izteikti mākslinieciska filma, mikslis starp lietuviešu mītiem un realitāti 19. gadsimtā, brīnišķīga mūzika, kvalitatīvi kostīmi, un lielisks 3D - labākais, kādu jebkad esmu redzējis, jo reāli viss bija telpisks, nevis tā, kā Marvel filmās - “we’ll add it in post”, 3 plakani slāņi un “we’ll call it 3D, the peasants will eat it up”.
Pēcfilmas Q&A bija ļoti interesants, daudz negaidītu faktu. Viens čalis teica, ka esot vienā scēnā sadzirdējis, kā viens tēls nomainījis valodu uz poļu, un jautāja, kāpēc tā - izrādās, tajos laikos tas esot bijis pavisam normāli; “lauķi” runājuši lietuviski, “izglītotie” - poliski, un esot pat dziesma no tiem laikiem, kur meitene dziedot lietuviski, bet puisis - poliski. Filma esot kādā nacionālā filmu festivālā izcīnījusi 7 balvas, un tas nav brīnums, jo komanda esot bijusi all-stars. Esot bijis mazs budžets, bet stereoskopiskās filmēšanas tehnika būtiski ierobežo iespējas, tāpēc tas savā ziņā arī atvieglojis darbu, jo izpausmes iespējas bija jārealizē ar sižetu un tēliem, nevis fancy camera work. Filmējuši esot 2020. gada vasaru, toties apstrāde esot ilgusi 2 gadus, jo stereoscopic 3D takes a loooong time (especially when you only have a few people who even know how to work with it).
7.5/10, melnā humora/kind of drūma filma par trīs medniekiem, kuriem aiziet ciet, lai gan vienam jau no paša sākuma nebija visi mājās.
8/10 Pa pusei komēdija kura ierēc pa sekliem cilvēkiem kuriem rūp vien viņu imidžs citu acīs, pa pusei viegli psiholoģisks trilleris. Top notch kinematogrāfija, kas reizēm atgādināja filmētu teātra izrādi - bet labā ziņā. Aktierspēle arī laba - it īpaši, jo filmas galvenā ideja ir apmainīšanās ar ķermeņiem. Tāpēc reizē sanāca ka aktieris spēlē tēlu B kurš ir tēla A ķermenī un izliekas par tēlu C
7.5/10, pasmaga filma, galvenajai varonei dubultas bēdas, ja ne pat trīskāršas.
8/10, smaga drāma ar kārtīgiem spriedzes elementiem, psiholoģiskais trilleris.
1950.gada filma - savā ziņā atgādina par to tēmu, kas Forumā ir - tā par “pro/con” būt vienam vai ar kādu. Kad Tu vienkārši atlaid jebkādus aizspriedumus, Tu redzi kā citi Tevi sāk pamanīt (ok, šeit protams filma par to, ka vīrietim nosaka smagu diagnozi un viņam neilgi ko dzīvot).
3/10. I think this is the first movie I’ve ever seen during which I considered leaving the cinema early.
The acting was good, occasionally great even, but goddamn it was pure torture, almost all of the characters were insufferable! Spineless, unable to form an opinion, unable to speak their mind, lying, hiding others’ lies, smearing another person, talking behind each other’s backs… absolutely disgusting all around.
8.5/10, ļoti feina komēdija, kas pārvērtās drāmā. But the humor was straight fire, so it’s alright.
Arī pēc Armanda ļoti labi pacēla noskaņojumu, I really needed it after that shitshow.
8/10, smaga filma, it īpaši sievietēm un vēl jo vairāk mātēm.